Çorlu TSO Anasayfa

Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu Islah OSB Toplantılarına Katıldı

Ergene Havzası Eylem Planı kapsamında İlimizde önemli çalışmalar yapılacağını belirten Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya,   kuruluşu tamamlanan Ergene 1 Islah OSB (Misinli), Ergene 2 Islah OSB (Ulaş), Türkgücü Islah OSB ve Velimeşe Islah Organize Sanayi Bölgelerinin durumları ve eksikliklerinin tespit edilebilmesi için  Müteşebbis Heyetlerini 18 Eylül 2012 Salı günü Valilik Toplantı Salonunda ayrı ayrı kabul etti.

Ergene 1 Islah OSB (Misinli), Ergene 2 Islah OSB (Ulaş), Türkgücü Islah OSB ve  Velimeşe  Islah OSB toplantılarına; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu katılımda bulundu.

Ayrıca Türkgücü Islah OSB toplantısına; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Adıgüzeloğlu, Velimeşe Islah OSB toplantısına ise Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Sönmez iştirak etti.

Kabullerde; atamalar nedeniyle müteşebbis heyet ve yönetim kurullarında boş bulunan üyeliklere atamalar yapılması ile müracaat etmeyen tesis maliklerinin durumlarının değerlendirilmesi ve bölge müdürlerinin atanması ile ilgili hususlar görüşüldü.

Eklenme Tarihi: 19.09.2012 Bu Sayfayı Yazdır

Diğer Başlıklar
Tekirdağ KOSGEB Hizmet Müdürlüğü'nün Yeni Müdürü Tolga Erkan, Çorlu TSO'yu Ziyaret Etti Çorlu TSO Üyelerine Özel Hastanelerde İndirim Çorlu Kent Konseyi Yönetim Kurulu'ndan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'e Ziyaret Çorlu Vergi Dairesi Müdürü Ali Çakır'dan Veda Ziyareti Çorlu TSO’dan “708” Aileye Gıda yardımı Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, NKUTEK Teknoloji Geliştirme Bölgesi A.Ş Genel Kurul Toplantısına Katıldı Özel Onur Trakya Hastanesi'nden Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'e Ziyaret İŞTRAK'tan Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün'e Ziyaret Çorlu TSO İftar Yemeği Düzenledi Trakya İş Adamları ve Yöneticileri Derneği’nden Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün’e Ziyaret TÜRKONFED ve TRAKYASİFED, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'ü Ziyaret Etti
Başkana Ulaşın:
baskan@corlutso.org.tr