Çorlu TSO Anasayfa

Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu Islah OSB Toplantılarına Katıldı

Ergene Havzası Eylem Planı kapsamında İlimizde önemli çalışmalar yapılacağını belirten Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya,   kuruluşu tamamlanan Ergene 1 Islah OSB (Misinli), Ergene 2 Islah OSB (Ulaş), Türkgücü Islah OSB ve Velimeşe Islah Organize Sanayi Bölgelerinin durumları ve eksikliklerinin tespit edilebilmesi için  Müteşebbis Heyetlerini 18 Eylül 2012 Salı günü Valilik Toplantı Salonunda ayrı ayrı kabul etti.

Ergene 1 Islah OSB (Misinli), Ergene 2 Islah OSB (Ulaş), Türkgücü Islah OSB ve  Velimeşe  Islah OSB toplantılarına; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu katılımda bulundu.

Ayrıca Türkgücü Islah OSB toplantısına; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Adıgüzeloğlu, Velimeşe Islah OSB toplantısına ise Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Sönmez iştirak etti.

Kabullerde; atamalar nedeniyle müteşebbis heyet ve yönetim kurullarında boş bulunan üyeliklere atamalar yapılması ile müracaat etmeyen tesis maliklerinin durumlarının değerlendirilmesi ve bölge müdürlerinin atanması ile ilgili hususlar görüşüldü.

Eklenme Tarihi: 19.09.2012 Bu Sayfayı Yazdır

Diğer Başlıklar
Çorlu TSO Meclis Üyeleri, TOBB Oda - Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine Katıldılar 14. Meslek Komitesi'nden Grup Üyelerine Ziyaret Çorlu TSO Yönetim Kurulu Türk - Alman Ticaret ve Sanayi Odası 10. Olağan Genel Kurul Toplantısına Katıldı 6552 Sayılı Torba Kanunun'un SGK Uygulamaları Yönünden Değerlendirilmesi Konulu Toplantı Çorlu Tso'da Gerçekleşti 6. Meslek Komitesi'nden Grup Üyelerine Ziyaret Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz'dan Çorlu TSO'ya İade-i Ziyaret Türkiye 100 Projesine Müracaatlar Başladı Çorluspor 1947'den Çorlu TSO'ya Ziyaret 12. Meslek Komitesi'nden Grup Üyeleri'ne Ziyaret Çorlu TSO'dan "KOSGEB Bilgilendirme Toplantısı" Gerçekleşti Çorlu TSO'dan İhtiyaç Sahibi 750 Öğrenciye Ayakkabı Yardımı
Başkana Ulaşın:
baskan@corlutso.org.tr