Çorlu TSO Anasayfa

Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu Islah OSB Toplantılarına Katıldı

Ergene Havzası Eylem Planı kapsamında İlimizde önemli çalışmalar yapılacağını belirten Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya,   kuruluşu tamamlanan Ergene 1 Islah OSB (Misinli), Ergene 2 Islah OSB (Ulaş), Türkgücü Islah OSB ve Velimeşe Islah Organize Sanayi Bölgelerinin durumları ve eksikliklerinin tespit edilebilmesi için  Müteşebbis Heyetlerini 18 Eylül 2012 Salı günü Valilik Toplantı Salonunda ayrı ayrı kabul etti.

Ergene 1 Islah OSB (Misinli), Ergene 2 Islah OSB (Ulaş), Türkgücü Islah OSB ve  Velimeşe  Islah OSB toplantılarına; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu katılımda bulundu.

Ayrıca Türkgücü Islah OSB toplantısına; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Adıgüzeloğlu, Velimeşe Islah OSB toplantısına ise Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Sönmez iştirak etti.

Kabullerde; atamalar nedeniyle müteşebbis heyet ve yönetim kurullarında boş bulunan üyeliklere atamalar yapılması ile müracaat etmeyen tesis maliklerinin durumlarının değerlendirilmesi ve bölge müdürlerinin atanması ile ilgili hususlar görüşüldü.

Eklenme Tarihi: 19.09.2012 Bu Sayfayı Yazdır

Diğer Başlıklar
Ergene Havzası Eylem Planı Bilgilendirme Toplantısı Çorlu TSO'da Gerçekleşti Çorlu TSO Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Gönül “Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Tebliği” Bilgilendirme Toplantısına İştirak Etti Çorluspor 1947 Taraftar Grubu Asi Şimşekler, Enis Sülün'ü Ziyaret Etti Çorlu TSO'da Çevre Danışmanlığı ve Arıtma Sistemleri Semineri Gerçekleşti Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'tan Çorlu TSO'ya İade-i Ziyaret Çorlu TSO Personeli ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Eğitimi'ne Katıldı Çorlu TSO Başkanları Çorlu Adliye Sarayı Temel Atma Törenine İştirak Ettiler Çorlu TSO'da Etkin Hızlı Okuma ve Anlama Yöntemleri Eğitimi Gerçekleşti Bulgaristan İstanbul Başkonsolosu Angel Angelov'dan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'e Ziyaret Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Çorlu'da STK'lar, Mahalle Muhtarları ve Gazetecilerin Biraraya Geldiği Çalıştaya Katıldı "Meşhur Çorlu Kahvesi" Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX)'de Tanıtıldı
Başkana Ulaşın:
baskan@corlutso.org.tr