Çorlu TSO Anasayfa

Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu Islah OSB Toplantılarına Katıldı

Ergene Havzası Eylem Planı kapsamında İlimizde önemli çalışmalar yapılacağını belirten Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya,   kuruluşu tamamlanan Ergene 1 Islah OSB (Misinli), Ergene 2 Islah OSB (Ulaş), Türkgücü Islah OSB ve Velimeşe Islah Organize Sanayi Bölgelerinin durumları ve eksikliklerinin tespit edilebilmesi için  Müteşebbis Heyetlerini 18 Eylül 2012 Salı günü Valilik Toplantı Salonunda ayrı ayrı kabul etti.

Ergene 1 Islah OSB (Misinli), Ergene 2 Islah OSB (Ulaş), Türkgücü Islah OSB ve  Velimeşe  Islah OSB toplantılarına; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu katılımda bulundu.

Ayrıca Türkgücü Islah OSB toplantısına; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Adıgüzeloğlu, Velimeşe Islah OSB toplantısına ise Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Sönmez iştirak etti.

Kabullerde; atamalar nedeniyle müteşebbis heyet ve yönetim kurullarında boş bulunan üyeliklere atamalar yapılması ile müracaat etmeyen tesis maliklerinin durumlarının değerlendirilmesi ve bölge müdürlerinin atanması ile ilgili hususlar görüşüldü.

Eklenme Tarihi: 19.09.2012 Bu Sayfayı Yazdır

Diğer Başlıklar
Çorlu TSO'da Yerli Malı Haftası Toplantısı Gerçekleşti Çorlu TSO 8. Meslek Komitesi'nden Odamız Üyelerine Ziyaret Çorlu TSO, TOBB İle Birlikte Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Ziyaret Etti Çorlu TSO 12.Meslek Komitesi Grup Üyeleri Biraraya Geldi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'tan Çorlu TSO'ya Ziyaret Kocaeli Ticaret Odası 2. Meslek Komitesi'nden Çorlu TSO'ya Ziyaret Kadın Girişimciler Kurulu'ndan Çorlu TSO Başkanlarına Ziyaret Çorlu TSO'da Eğitimler Devam Ediyor Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu Geleneksel Vergi ve Tescil Ödül Töreni'ne Katıldı Çorlu TSO’da Yöneticiler için Stratejik Planlama, Bütçe Kontrolü ve Revizyonu Eğitimi Gerçekleşti Çorlu TSO Yönetim Kurulu “Odamız Yeni Hizmet Binasını” Yerinde İnceledi
Başkana Ulaşın:
baskan@corlutso.org.tr