Çorlu TSO Anasayfa

Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu Islah OSB Toplantılarına Katıldı

Ergene Havzası Eylem Planı kapsamında İlimizde önemli çalışmalar yapılacağını belirten Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya,   kuruluşu tamamlanan Ergene 1 Islah OSB (Misinli), Ergene 2 Islah OSB (Ulaş), Türkgücü Islah OSB ve Velimeşe Islah Organize Sanayi Bölgelerinin durumları ve eksikliklerinin tespit edilebilmesi için  Müteşebbis Heyetlerini 18 Eylül 2012 Salı günü Valilik Toplantı Salonunda ayrı ayrı kabul etti.

Ergene 1 Islah OSB (Misinli), Ergene 2 Islah OSB (Ulaş), Türkgücü Islah OSB ve  Velimeşe  Islah OSB toplantılarına; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu katılımda bulundu.

Ayrıca Türkgücü Islah OSB toplantısına; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Adıgüzeloğlu, Velimeşe Islah OSB toplantısına ise Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Sönmez iştirak etti.

Kabullerde; atamalar nedeniyle müteşebbis heyet ve yönetim kurullarında boş bulunan üyeliklere atamalar yapılması ile müracaat etmeyen tesis maliklerinin durumlarının değerlendirilmesi ve bölge müdürlerinin atanması ile ilgili hususlar görüşüldü.

Eklenme Tarihi: 19.09.2012 Bu Sayfayı Yazdır

Diğer Başlıklar
Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi Milletvekilleri'nden Çorlu TSO'ya Ziyaret Çorlu TSO İle İşkur Arasında "İşbaşı Eğitim Programı" İmza Töreni Düzenlendi Çorlu TSO Yöneticileri "Trakya Sivil Toplum Buluşması"na Katıldılar Çorlu TSO Başkanları, Çorlu Belediyesi Tarihi Hizmet Binası'nın Açılış Törenine Katıldılar Çorlu TSO'da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni Gerçekleşti Çorlu TSO’dan Türk Malları Haftası’na Destek TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan ve Başkan Yardımcılarını Seçti Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve Makedonya-Türkiye Ticaret Odası Arasında Kardeş Oda Protokolü İmzalandı Çorlu TSO Yöneticileri, AZZO Deri Mağazası'nın Açılış Törenine Katıldılar Çorlu Aslanspor'dan Enis Sülün'e Ziyaret TOBB Tekirdağ İl Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komite Üyeleri Belirlendi
Başkana Ulaşın:
baskan@corlutso.org.tr