Çorlu TSO Anasayfa

Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu Islah OSB Toplantılarına Katıldı

Ergene Havzası Eylem Planı kapsamında İlimizde önemli çalışmalar yapılacağını belirten Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya,   kuruluşu tamamlanan Ergene 1 Islah OSB (Misinli), Ergene 2 Islah OSB (Ulaş), Türkgücü Islah OSB ve Velimeşe Islah Organize Sanayi Bölgelerinin durumları ve eksikliklerinin tespit edilebilmesi için  Müteşebbis Heyetlerini 18 Eylül 2012 Salı günü Valilik Toplantı Salonunda ayrı ayrı kabul etti.

Ergene 1 Islah OSB (Misinli), Ergene 2 Islah OSB (Ulaş), Türkgücü Islah OSB ve  Velimeşe  Islah OSB toplantılarına; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu katılımda bulundu.

Ayrıca Türkgücü Islah OSB toplantısına; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Adıgüzeloğlu, Velimeşe Islah OSB toplantısına ise Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Sönmez iştirak etti.

Kabullerde; atamalar nedeniyle müteşebbis heyet ve yönetim kurullarında boş bulunan üyeliklere atamalar yapılması ile müracaat etmeyen tesis maliklerinin durumlarının değerlendirilmesi ve bölge müdürlerinin atanması ile ilgili hususlar görüşüldü.

Eklenme Tarihi: 19.09.2012 Bu Sayfayı Yazdır

Diğer Başlıklar
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Çorlu Halk Eğitim Merkezi İle "Hijyen Eğitimi" Protokolü'nü Yeniledi Çorlu TSO, TOBB’un 71’inci Mali Genel Kurulu'na Katıldı Çorlu TSO'da Kurumlar Arası Paydaş Toplantısı Gerçekleşti Çorlu TSO Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başladı Çorlu TSO 6. Meslek Grubu "Yapı Fuarı"nı Ziyaret Etti Çorlu TSO 14. Meslek Komitesi'nden Üyelere Ziyaret Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Ergene2 OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı'na Katıldı Çorlu TSO Yönetim Kurulu ve Personeli "Kurumsal Yönetim İlkeleri Eğitimi"ne Katıldı Çorlu TSO 6. Meslek Komitesi’nden Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak’a Ziyaret Çorlu TSO’da Ailede Huzur/Ebeveyn Tuzakları Semineri Gerçekleşti Çorlu TSO'da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni Gerçekleşti
Başkana Ulaşın:
baskan@corlutso.org.tr