Çorlu TSO Anasayfa

Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu Islah OSB Toplantılarına Katıldı

Ergene Havzası Eylem Planı kapsamında İlimizde önemli çalışmalar yapılacağını belirten Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya,   kuruluşu tamamlanan Ergene 1 Islah OSB (Misinli), Ergene 2 Islah OSB (Ulaş), Türkgücü Islah OSB ve Velimeşe Islah Organize Sanayi Bölgelerinin durumları ve eksikliklerinin tespit edilebilmesi için  Müteşebbis Heyetlerini 18 Eylül 2012 Salı günü Valilik Toplantı Salonunda ayrı ayrı kabul etti.

Ergene 1 Islah OSB (Misinli), Ergene 2 Islah OSB (Ulaş), Türkgücü Islah OSB ve  Velimeşe  Islah OSB toplantılarına; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu katılımda bulundu.

Ayrıca Türkgücü Islah OSB toplantısına; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Adıgüzeloğlu, Velimeşe Islah OSB toplantısına ise Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Sönmez iştirak etti.

Kabullerde; atamalar nedeniyle müteşebbis heyet ve yönetim kurullarında boş bulunan üyeliklere atamalar yapılması ile müracaat etmeyen tesis maliklerinin durumlarının değerlendirilmesi ve bölge müdürlerinin atanması ile ilgili hususlar görüşüldü.

Eklenme Tarihi: 19.09.2012 Bu Sayfayı Yazdır

Diğer Başlıklar
Genç Girişimciler, Türkiye Ekonomisi ve Girişimcilik Paneline Katıldı Çorlu TSO Yöneticileri "Trakya Oda ve Borsaları Müşterek İstişare Toplantısı"na Katıldı Çorlu TSO'da Üretim Yönetimi Eğitimi Gerçekleşti Başbakanlık Yurtdışı Türkler Başkanlığı Trakya Bölge Koordinatörlüğü'nden Enis Sülün'e Ziyaret Çorlu TSO Meclis Üyeleri “Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne Katıldılar” Türk Standardları Enstitüsü'nden (TSE) Çorlu TSO Üyelerine Özel İndirimler Çorlu TSO'da Ücretsiz Eğitimler Devam Ediyor Trepaş'tan Çorlu TSO Üyelerine İndirim TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu Ziyaret Programlarını Aralıksız Sürdürüyor Çorlu TSO'da Torba Yasa'da Vergi ve Sosyal Güvenlik Konuları Semineri Gerçekleşti Yunanistan-Edirne Konsolosu Paraskevi Charitidou'dan Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün'e Ziyaret
Başkana Ulaşın:
baskan@corlutso.org.tr