Çorlu TSO Anasayfa

Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu Islah OSB Toplantılarına Katıldı

Ergene Havzası Eylem Planı kapsamında İlimizde önemli çalışmalar yapılacağını belirten Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya,   kuruluşu tamamlanan Ergene 1 Islah OSB (Misinli), Ergene 2 Islah OSB (Ulaş), Türkgücü Islah OSB ve Velimeşe Islah Organize Sanayi Bölgelerinin durumları ve eksikliklerinin tespit edilebilmesi için  Müteşebbis Heyetlerini 18 Eylül 2012 Salı günü Valilik Toplantı Salonunda ayrı ayrı kabul etti.

Ergene 1 Islah OSB (Misinli), Ergene 2 Islah OSB (Ulaş), Türkgücü Islah OSB ve  Velimeşe  Islah OSB toplantılarına; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu katılımda bulundu.

Ayrıca Türkgücü Islah OSB toplantısına; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Adıgüzeloğlu, Velimeşe Islah OSB toplantısına ise Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Sönmez iştirak etti.

Kabullerde; atamalar nedeniyle müteşebbis heyet ve yönetim kurullarında boş bulunan üyeliklere atamalar yapılması ile müracaat etmeyen tesis maliklerinin durumlarının değerlendirilmesi ve bölge müdürlerinin atanması ile ilgili hususlar görüşüldü.

Eklenme Tarihi: 19.09.2012 Bu Sayfayı Yazdır

Diğer Başlıklar
Çorlu TSO'da Etkin Hızlı Okuma ve Anlama Yöntemleri Eğitimi Gerçekleşti Bulgaristan İstanbul Başkonsolosu Angel Angelov'dan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'e Ziyaret Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Çorlu'da STK'lar, Mahalle Muhtarları ve Gazetecilerin Biraraya Geldiği Çalıştaya Katıldı "Meşhur Çorlu Kahvesi" Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX)'de Tanıtıldı Çorlu TSO' da SGK Kamuoyunu Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti Çorlu TSO Meclis Üyeleri, TOBB Oda - Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine Katıldılar 14. Meslek Komitesi'nden Grup Üyelerine Ziyaret Çorlu TSO Yönetim Kurulu Türk - Alman Ticaret ve Sanayi Odası 10. Olağan Genel Kurul Toplantısına Katıldı 6552 Sayılı Torba Kanunun'un SGK Uygulamaları Yönünden Değerlendirilmesi Konulu Toplantı Çorlu Tso'da Gerçekleşti 6. Meslek Komitesi'nden Grup Üyelerine Ziyaret Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz'dan Çorlu TSO'ya İade-i Ziyaret
Başkana Ulaşın:
baskan@corlutso.org.tr