Çorlu TSO Anasayfa

Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu Islah OSB Toplantılarına Katıldı

Ergene Havzası Eylem Planı kapsamında İlimizde önemli çalışmalar yapılacağını belirten Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya,   kuruluşu tamamlanan Ergene 1 Islah OSB (Misinli), Ergene 2 Islah OSB (Ulaş), Türkgücü Islah OSB ve Velimeşe Islah Organize Sanayi Bölgelerinin durumları ve eksikliklerinin tespit edilebilmesi için  Müteşebbis Heyetlerini 18 Eylül 2012 Salı günü Valilik Toplantı Salonunda ayrı ayrı kabul etti.

Ergene 1 Islah OSB (Misinli), Ergene 2 Islah OSB (Ulaş), Türkgücü Islah OSB ve  Velimeşe  Islah OSB toplantılarına; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu katılımda bulundu.

Ayrıca Türkgücü Islah OSB toplantısına; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Adıgüzeloğlu, Velimeşe Islah OSB toplantısına ise Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Sönmez iştirak etti.

Kabullerde; atamalar nedeniyle müteşebbis heyet ve yönetim kurullarında boş bulunan üyeliklere atamalar yapılması ile müracaat etmeyen tesis maliklerinin durumlarının değerlendirilmesi ve bölge müdürlerinin atanması ile ilgili hususlar görüşüldü.

Eklenme Tarihi: 19.09.2012 Bu Sayfayı Yazdır

Diğer Başlıklar
Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu “Yerel Kalkınmanın Anahtarı: Yöresel Ürünler” Konulu Panel’e Katıldı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu´nun Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürü'nden Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'e Ziyaret Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş Çorlu TSO'ya Veda Ziyaretinde Bulundu Odalar Arası Fikir Alışverişi Vizyonumuzu Geliştirecektir Belarus Başkonsolosu İgor Bely ‘den Çorlu TSO’ya Ziyaret Çorlu TSO Kurumlararası 2. Halı Saha Futbol Turnuvası Kura Çekimi Gerçekleşti Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün’e Ziyaret Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün “Dış Paydaş Çalıştayı”na İştirak Etti Odamız Yönetimi ve Yerel Basın Kahvaltı Organizasyonu Gerçekleşti Çorlu TSO'dan Keşan TSO ve Gelibolu TSO'ya Ziyaret
Başkana Ulaşın:
baskan@corlutso.org.tr