Çorlu TSO Anasayfa

Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu Islah OSB Toplantılarına Katıldı

Ergene Havzası Eylem Planı kapsamında İlimizde önemli çalışmalar yapılacağını belirten Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya,   kuruluşu tamamlanan Ergene 1 Islah OSB (Misinli), Ergene 2 Islah OSB (Ulaş), Türkgücü Islah OSB ve Velimeşe Islah Organize Sanayi Bölgelerinin durumları ve eksikliklerinin tespit edilebilmesi için  Müteşebbis Heyetlerini 18 Eylül 2012 Salı günü Valilik Toplantı Salonunda ayrı ayrı kabul etti.

Ergene 1 Islah OSB (Misinli), Ergene 2 Islah OSB (Ulaş), Türkgücü Islah OSB ve  Velimeşe  Islah OSB toplantılarına; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu katılımda bulundu.

Ayrıca Türkgücü Islah OSB toplantısına; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Adıgüzeloğlu, Velimeşe Islah OSB toplantısına ise Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Sönmez iştirak etti.

Kabullerde; atamalar nedeniyle müteşebbis heyet ve yönetim kurullarında boş bulunan üyeliklere atamalar yapılması ile müracaat etmeyen tesis maliklerinin durumlarının değerlendirilmesi ve bölge müdürlerinin atanması ile ilgili hususlar görüşüldü.

Eklenme Tarihi: 19.09.2012 Bu Sayfayı Yazdır

Diğer Başlıklar
Çorlu TSO üyeleri "Kayıtlı Elektronik Posta Semineri"nde Biraraya Geldi Çorlu TSO' da "Genel Yönetim Eğitimi" Gerçekleşti Çorlu TSO Yönetim Kurulu'ndan Çorlu Belediye Başkanı'na Tebrik Ziyareti ICC Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün ICC XI. Milletlerarası Tahkim Semineri’ne Katıldı Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Üç Ülkenin Ticari Temsilcileriyle Biraraya Geldi Çorlu TSO Personeli " Kusursuz İletişimde 4 Adım Eğitimi" ne katıldı Çorlu TSO Üyeleri " 14001 Çevre Yönetim Sistemi Bilgilendirme Temel Eğitimi"nde Biraraya Geldi Çorlu TSO ve KOSGEB Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Adıgüzeloğlu, "Okulumda Mutluyum" Projesinin Tanıtım Törenine Katıldı Çorlu TSO'da "Oryantasyon Eğitimi" gerçekleşti Çorlu TSO'da "İş Yaşamında Profesyonellik Eğitimi" Gerçekleşti
Başkana Ulaşın:
baskan@corlutso.org.tr