Çorlu TSO Anasayfa

Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu Islah OSB Toplantılarına Katıldı

Ergene Havzası Eylem Planı kapsamında İlimizde önemli çalışmalar yapılacağını belirten Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya,   kuruluşu tamamlanan Ergene 1 Islah OSB (Misinli), Ergene 2 Islah OSB (Ulaş), Türkgücü Islah OSB ve Velimeşe Islah Organize Sanayi Bölgelerinin durumları ve eksikliklerinin tespit edilebilmesi için  Müteşebbis Heyetlerini 18 Eylül 2012 Salı günü Valilik Toplantı Salonunda ayrı ayrı kabul etti.

Ergene 1 Islah OSB (Misinli), Ergene 2 Islah OSB (Ulaş), Türkgücü Islah OSB ve  Velimeşe  Islah OSB toplantılarına; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu katılımda bulundu.

Ayrıca Türkgücü Islah OSB toplantısına; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Adıgüzeloğlu, Velimeşe Islah OSB toplantısına ise Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Sönmez iştirak etti.

Kabullerde; atamalar nedeniyle müteşebbis heyet ve yönetim kurullarında boş bulunan üyeliklere atamalar yapılması ile müracaat etmeyen tesis maliklerinin durumlarının değerlendirilmesi ve bölge müdürlerinin atanması ile ilgili hususlar görüşüldü.

Eklenme Tarihi: 19.09.2012 Bu Sayfayı Yazdır

Diğer Başlıklar
Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu TSO Olağan Meclis Toplantısı'na İştirak Etti TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu Tanıtım Toplantısı Gerçekleşti Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel 26. Vergi Haftası Sebebiyle Çorlu TSO'yu Ziyaret Etti Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya'dan Çorlu TSO'ya Veda Ziyareti Komşu Ülkeler ile Yerel Yönetimler Arasında İşbirliği Toplantısı Gerçekleşti Çorlu TSO'da Ücretsiz Eğitimler Devam Ediyor Türk Standardları Enstitüsü'nden Çorlu TSO'ya Ziyaret Çorlu TSO'da Tekirdağ Oda Borsa Müşterek Toplantısı Gerçekleşti Çerkezköy TSO 4. Meslek Komitesi'nden Çorlu TSO'ya Ziyaret Çorlu TSO'da Ücretsiz Eğitimler Devam Ediyor Çorlu Bahçeşehir Koleji'nden Çorlu TSO'ya Ziyaret
Başkana Ulaşın:
baskan@corlutso.org.tr