Çorlu TSO Anasayfa

Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu Islah OSB Toplantılarına Katıldı

Ergene Havzası Eylem Planı kapsamında İlimizde önemli çalışmalar yapılacağını belirten Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya,   kuruluşu tamamlanan Ergene 1 Islah OSB (Misinli), Ergene 2 Islah OSB (Ulaş), Türkgücü Islah OSB ve Velimeşe Islah Organize Sanayi Bölgelerinin durumları ve eksikliklerinin tespit edilebilmesi için  Müteşebbis Heyetlerini 18 Eylül 2012 Salı günü Valilik Toplantı Salonunda ayrı ayrı kabul etti.

Ergene 1 Islah OSB (Misinli), Ergene 2 Islah OSB (Ulaş), Türkgücü Islah OSB ve  Velimeşe  Islah OSB toplantılarına; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu katılımda bulundu.

Ayrıca Türkgücü Islah OSB toplantısına; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Adıgüzeloğlu, Velimeşe Islah OSB toplantısına ise Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Sönmez iştirak etti.

Kabullerde; atamalar nedeniyle müteşebbis heyet ve yönetim kurullarında boş bulunan üyeliklere atamalar yapılması ile müracaat etmeyen tesis maliklerinin durumlarının değerlendirilmesi ve bölge müdürlerinin atanması ile ilgili hususlar görüşüldü.

Eklenme Tarihi: 19.09.2012 Bu Sayfayı Yazdır

Diğer Başlıklar
LÖSEV'den Enis Sülün'e Ziyaret Rasim Yüksel'den Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'e Ziyaret MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'ü Ziyaret Etti Çorlu TSO heyeti Furniture 2014 Belarus Uluslararası Mobilya Fuarı"na İştirak Etti Çorlu TSO Üyeleri İnovasyon Yönetimi Eğitimi'nde Buluştu Çorlu TSO 2014 Kurumlar Arası 2. Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi Çorlu TSO İle Tekirdağ İşkur Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı Çorlu TSO'da Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi Verildi Çorlu TSO'dan Çorlu Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Özçelik'e Nezaket Ziyareti Çorlu TSO'dan Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Serkan Gürzsoy'a Nezaket Ziyareti Çorlu TSO'dan Çorlu Vergi Dairesi Müdürü Levent Şensoy'a Nezaket Ziyareti
Başkana Ulaşın:
baskan@corlutso.org.tr