Çorlu TSO Anasayfa

Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu Islah OSB Toplantılarına Katıldı

Ergene Havzası Eylem Planı kapsamında İlimizde önemli çalışmalar yapılacağını belirten Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya,   kuruluşu tamamlanan Ergene 1 Islah OSB (Misinli), Ergene 2 Islah OSB (Ulaş), Türkgücü Islah OSB ve Velimeşe Islah Organize Sanayi Bölgelerinin durumları ve eksikliklerinin tespit edilebilmesi için  Müteşebbis Heyetlerini 18 Eylül 2012 Salı günü Valilik Toplantı Salonunda ayrı ayrı kabul etti.

Ergene 1 Islah OSB (Misinli), Ergene 2 Islah OSB (Ulaş), Türkgücü Islah OSB ve  Velimeşe  Islah OSB toplantılarına; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu katılımda bulundu.

Ayrıca Türkgücü Islah OSB toplantısına; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Adıgüzeloğlu, Velimeşe Islah OSB toplantısına ise Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Sönmez iştirak etti.

Kabullerde; atamalar nedeniyle müteşebbis heyet ve yönetim kurullarında boş bulunan üyeliklere atamalar yapılması ile müracaat etmeyen tesis maliklerinin durumlarının değerlendirilmesi ve bölge müdürlerinin atanması ile ilgili hususlar görüşüldü.

Eklenme Tarihi: 19.09.2012 Bu Sayfayı Yazdır

Diğer Başlıklar
Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Adıgüzeloğlu, Tekirdağ ili Oda / Borsa Toplantısına İştirak Etti Çorlu TSO' da "KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" Gerçekleşti Çorlu TSO İle Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Arasında Kredi Protokolü İmzalandı Sudan Heyeti'nden Çorlu TSO'ya Ziyaret Bulgaristan Ram Trakya Heyeti'nden Çorlu TSO'ya Ziyaret Çorlu TSO'dan Tekirdağ Valisi'ne Ziyaret Dünya Ticaret Merkezi Genel Müdürü'nden Enis Sülün'e Ziyaret Çorlu TSO 6. Meslek Komitesi ve Çorlu Mesleki Eğitim Merkezi Arasında "EK3 - Geçici Ustalık Yetki Belgesi" Toplantısı Düzenlendi Belarus Eski Ticaret Bakanı Çorlu TSO'yu Ziyaret Etti Çorlu TSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu Trakya E-Ticaret ve Dijital Pazarlama Konferansına Katıldı Çorlu TSO Yöneticileri Kuzey Yunanistan Yunan-Türk Ticaret Odası'nın Yıllık Genel Kurul Toplantısı’na İştirak Ettiler
Başkana Ulaşın:
baskan@corlutso.org.tr