Çorlu TSO İspanya Fuar Ziyaretleri, İş Gezileri Organizasyonu

25 Mayıs 2015

20.05.2015

Odamız tarafından; İspanya’nın Madrid ve Barselona şehirlerine 15-19 Ekim 2015 tarihleri arasında ekte taslak programı sunulan “Çorlu TSO İspanya  Fuar Ziyaretleri / İş Gezileri” organizasyonumuz gerçekleştirilecektir.

Yurt Dışı İş gezisi programı kapsamında; etkinliğe katılacak firma sayısı yeterli çoğunluğa ulaştığı takdirde, KOBİ'lerimiz KOSGEB Yurt Dışı İş Gezisi Desteği'nden faydalanabileceklerdir. Söz konusu destekte firmaların konaklama, ulaşım ve fuar giriş ücretlerinin %50 'si KOSGEB tarafından karşılanmaktadır.

Yurt Dışı İş Gezisi “ofis mobilyaları, mefruşatı” ve “Restoran ve otel mobilya, ekipman ve mefruşatı” kapsamında olup, %50 KOSGEB desteğinden söz konusu sektörde faaliyet gösteren KOBİ’ler faydalanabilecektir.

Ekte taslak programı ve aşağıda şartları sunulan “Çorlu TSO İspanya Fuar Ziyaretleri/ İş Gezileri” organizasyonuna katılma teyidinizi 01 Haziran 2015, Pazartesi  günü saat 14:00’a kadar Odamız Dış İlişkiler Servisine (Hande Nur Sucukçu Tel: 0282 651 10 96 Dahili:134) iletmeniz hususunda gereğini bilgilerinize rica ederiz.

Ziyaret Edilecek Fuarlar              : OFITEC-Office FurnitureTrade Show (Ofis Mobilyaları Fuarı)

HOSTELCO (Restoran ve Otel Mobilya,Ekipman ve  Mefruşatı Fuarı)

Katılım Bedeli                                  :Odamız Dış İlişkiler Servisi tarafından bilgi verilmektedir.

Vize Ücreti                                        :130  EURO

Ücrete Dahil Olan Hizmetler     :

• Gidiş-dönüş ekonomi sınıf uçak bileti (Türk Hava Yolları)
  • Seçilecek Otelde  4 gece  konaklama + Sabah Kahvaltısı
  • Çorlu-Atatürk Havalimanı- Çorlu transferleri
  • Havalimanı-Otel- Havalimanı transferleri
  • Otel- Fuar Alanı/Ticari Ziyaretler- Otel Transferleri
  • Otel-Hızlı Tren-Otel Transferleri
  • Madrid-Barselona (Hızlı Tren ile)
  • ½ Günlük Panoramik Şehir Turu (Madrid ve Barselona için)
  • Rehberlik Hizmetleri
  • Havalimanı Vergileri