SIAL Middle East 2015 Fuarı

Tarih     :30/07/2015

Sayı       :7897

İlgi: İTO'nun 20.07.2015 tarihli ve 84329644/104069 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Birleşik Arap Emirlikleri ve çevre ülkelerinin ülkemiz gıda ihracatı için taşıdığı önem doğrultusunda, her yıl Birleşik Arap Emirlikleri’nin Abu Dhabi Emirliği’nde düzenlenen SIAL Middle East Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı Türkiye milli iştirakinin 2010 yılından itibaren İstanbul Ticaret Odası tarafından organize edildiği, söz konusu Fuar’ın bu yıl 7-9 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu Fuar ile ilgili başvuru formu ve detaylı bilgi ekte yer almaktadır.  Fuar’a katılmak isteyen üyelerimizin başvuru formunu doldurarak İstanbul Ticaret Odası ile temasa geçmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Ek: Fuar Başvuru Formu ( 2 Sayfa)

DOSYALAR / BELGELER
FuarDuyuruEkiFuarDuyuruEki