İŞ BENDEN, ÖĞRENCİ SENDEN, DESTEK İŞKUR’DAN Bilgilendirme Toplantısı

20 Ağustos 2015

20.08.2015

İŞKUR'un "İşbaşı Eğitim Programı" kapsamında; Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin mesleki deneyim eksikliğini gidermeyi hedefleyen ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’na üye işverenlerin istihdam etmeyi planladıkları öğrencileri iş başında tanımlayan, eğitmelerini amaçlayan ve istihdam ücretlerinin İŞKUR tarafından karşılanacağı, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, Türkiye İş Kurumu Çorlu Hizmet Birimi, Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası  işbirliği ile yürütülen “İŞ BENDEN, ÖĞRENCİ SENDEN, DESTEK İŞKUR’DAN”  projesi kapsamında bilgilendirme toplantısı düzenlenmesi planlanmaktadır.

Toplantı 16 Eylül Çarşamba günü saat 16:00’da Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda yapılacaktır.

Toplantıya katılımınızdan memnuniyet duyar, gereğini bilgilerinize sunarız.