Türkiye-İtalya İşbirliği Toplantısı

Tarih     :21/09/2015

Sayı       :10511

İlgi: TOBB’nin 15.09.2015 tarihli ve 0411/17332 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, İtalya’daki somut yatırım fırsatlarım tanıtmak üzere danışmanlık firmalarının temsilcilerinden oluşan bir heyet ile 7 Ekim 2015 tarihinde TOBB Plaza Levent Konferans Salonunda, İtalya Ekonomik Kalkınma Bakan Yardımcısı Sayın Cario Calenda’nın katılımının öngörüldüğü, “Türk Firmaları için İtalya’da Yatırım Olanakları; Türk- İtalyan İşbirliği Toplantısı” gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu toplantı kapsamında, gıda ve içecek, giyim ve moda, yapı malzemeleri, endüstriyel makineler ve otomotiv yan sanayi sektörlerinde İtalya’daki yatırım fırsatları, somut işbirliği olanakları ve satışa çıkarılan şirketler hakkında detaylı bilgi paylaşılacaktır.

Toplantının taslak programı, İtalya’daki yatırım fırsatlarına ilişkin firma listesi ve katılım formuna TOBB web sitesinde (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları/Yurtiçi Etkinlikler” bölümünden ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.