E-Defter, E-Fatura Semineri

20 Kasım 2015

20/11/2015

Odamız ve Finansbank A.Ş. Çorlu Şubesi işbirliğiyle 26 Kasım 2015 Perşembe günü “eFinans Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri A.Ş.” firmasının Yeni Tebliğ ve genel kapsamda Anonim Şirket, Limited Şirket ve Gerçek/Şahıs Şirketi statüsünde bulunan mükellefler için “E-Defter, E-Fatura” çözümleri hakkında seminer gerçekleştirilecektir.

Söz konusu seminer detayları aşağıda yer almakta olup, semineri üyelerinize duyurulması hususunda gereğini rica ederiz.

Seminer İçeriği:

Konuşmacı: İş Geliştirme Yönetmeni Çiğdem KUTLU

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu / Şeyhsinan Mah. Kantarcı Sok. No:16

Saat: 10:00-12:00

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir. (İrtibat: 0282 651 10 96)