Made in Moldova Fuarı

28 Ocak 2016

Tarih     :28.01.2016

Sayı       :1280

İlgi: TOBB'nin 27.01.2016 tarihli ve 411/1847 sayılı yazısı.

İlgide kayıtlı yazıda, Moldova'nın ulusal etkinliği olan "Made in Moldova" 15. Fuarı'nın, 3-7 Şubat 2016 tarihlerinde, Moldova'nın başkenti Kişinev'deki Moldexpo Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenleneceği bildirilmekte olup, işadamlarımızın söz konusu etkinliğe davet edilmektedir.

Söz konusu etkinliğin programı TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr) "Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyuruları-Moldova" bölümünde yer almakta olup, konuyla ilgilenenlerin Moldova Ticaret ve Sanayi Odası Uluslararası İlişkiler Başkanı Mihai Bilba (Tel: +373 22 23 53 32, [email protected]) ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.