Yeni Dönemde İran ile Bankacılık İlişkileri / 16 Şubat 2016 / Taksim The Marmara Otel İstanbul

11 Şubat 2016

Tarih      :11/02/2016

Sayı        :1901

İlgi: Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nun IRN/2016-5441 sayılı ve 09.02.2016 tarihli yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, P5+1 ülkeleri ile İran arasında yapılan görüşmeler ve İran’a uygulanan yaptırımların kaldırılması ile birlikte olarak İran’da bir çok sektörde yeni işbirliği fırsatları doğması beklenmektedir.

Bu doğrultuda, Türkiye – İran İş Konseyi olarak söz konusu yeni işbirliği fırsatlarının ve İran’daki iş ve yatırım ortamının değerlendirildiği her ay bir sektörü ele alan sohbet toplantıları düzenlemekteyiz.
Söz konusu toplantılar dahilinde bu ayki konumuz “Yeni Dönemde İran ile Bankacılık İlişkileri” üzerine olacaktır. Toplantımız bankacılık sektöründen temsilcilerinin katılımı ile 16 Şubat 2016 tarihinde 15:00-17:00 saatleri arasında Taksim The Marmara Otel’de düzenlenecektir.

Bu çerçevede, anılan toplantıya katılmak isteyen üyelerimizin
http://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/144/6317  linkinden 12 Şubat 2016 tarihine kadar kayıt yaptırmaları ve kayıt ücretini yatırmaları rica olunur.

Bilgilerinize sunarız.