Dış Ticaret´te Sahtecilik Ve Dolandırıcılık (Fraud) Semineri (6 PDUs) ve BPO & URBPO Kuralları Tanıtım Semineri, 7-8 Mayıs 2016, İstanbul

27 Nisan 2016

Tarih      :27/04/2016

Sayı        :5042

ICC Türkiye Milli Komitesi 7 Mayıs 2016 tarihinde İstanbul’da Dış Ticaret’te Sahtecilik Ve Dolandırıcılık (Fraud) Semineri’ni düzenleyecektir.  Bu   seminerde sırasıyla dış ticaret ile ilgili sahtecilik ve dolandırıcılık terimlerinin açıklanması, dış ticaret ile ilgili sözleşme, teslim şekilleri ve ödeme yöntemleri hakkında genel bilgilendirme, sahtecilik alanları, tarafların kayıpları, örnek olaylar ve önlemler tartışılacaktır.

Dış Ticaret’te Sahtecilik ve Dolandırıcılık (Fraud) Semineri’nin ardından, 8 Mayıs 2016 tarihinde Milli Komite tarafından “BPO – Bank Payment Obligation” (Banka Ödeme Yükümlülüğü) & URBPO (ICC’nin BPO Kuralları) Kuralları Tanıtım Semineri düzenlenecektir. Bu seminerde uygulamada elde edilen tecrübelerle bu yeni tekniği ve kuralların tanıtımı yapılacaktır.  Bu yeni ödeme yöntemi tedarik zinciri uygulamalarına destek sağlarken ithalat ve ihracatçılar için güvence ve kolaylık sağlamakta, risk ve maliyetleri azaltmaktadır.

Her iki seminerden sadece biri için bir günlük kayıt yaptırmak mümkün olduğu gibi her iki seminer için de kayıt yaptırabilirsiniz.

Söz konusu seminerlere katılmayı arzu eden üyelerimizin ilişikte yer alan kayıt formunu doldurarak, ödeme dekontu ile birlikte en geç 02 Mayıs 2016 tarihine kadar Milli Komiteye faks (0.312.219 42 58) veya e-posta ([email protected]) ile göndermesi gerekmektedir.

Eğitim kalitesinin yüksek olması prensibiyle katılımcı sayısında sınırlandırmaya gidilmiştir. Bu bağlamda, başvurular öncelik sırasına göre değerlendirilecektir.

Bilgilerinize sunarız.