Midest 2016 HK.

20 Haziran 2016

Tarih     :20/06/2016

Sayı       :7118

İlgi: İstanbul Ticaret Odası’nın 09.06.2016 tarihli ve 84329644/79343 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, İstanbul Ticaret Odası 2016 iş programı kapsamında Fransa'nın Paris Şehri'nde 6-9 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek "Midest Yan Sanayi" Fuarı Türkiye milli katılım organizasyonunun İstanbul Ticaret Odası tarafından düzenlenmesi planlanmaktadır.

Dövme, döküm, ısıl işlem, yapıştırıcılar, kazan yapımı, kompozit malzeme, elektrik/elektronik, yüzey işleme, son işleme, endüstriyel bakım ve hizmetler, hammadde, yarı mamul ürünler, metal sanayi bağlama parçaları, metal işleme, metal kesme, şekillendirme, plastik ve kauçuk işleme, vida kesiciler özel makineler, teknik tekstil, ahşap gibi bir çok sektörü içerisinde barındıran Midest Yan Sanayi Fuarı, 2015 yılında yaklaşık 570 firmanın katılımıyla gerçekleşmiş olup 68 ülkeden 36070 profesyonel tarafından ziyaret edilmiştir. Söz konusu fuara minimum 9mJ alanda katılım sağlanabilecek olup, fuar için katılım bedeli 550 Euro/ m2 olarak belirlenmiştir.

Bahse konu katılım bedeline, stand inşaatı, elektrik bağlantısı, aydınlatma ve temel dekorasyon malzemeleri, nakliye, gümrükleme ve sigorta işlemleri, Türkiye Milli pavilyonunun fuar alanında tanıtımı, Türkiye milli katılımı broşüründe firma bilgilerinin yer alması, ofis, iletişim araçları güvenlik, ikram hizmetleri, stand büyüklüğü ile orantılı ücretsiz fuar giriş kartı dahil olmak üzere tüm ana hizmetler dahildir. Söz konusu fuarlar, devlet desteği kapsamında olup, paket fiyat üzerinden %50 oranında devlet desteğine ilişkin işlemlerin takibi İstanbul Ticaret Odası tarafından yürütülecektir.

Söz konusu fuar hakkında detaylı bilgiye İstanbul Ticaret Odası dan (0212 455 60 00 ) ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.