İnovasyon Odaklı Mentörlük Projesi Hk.

21 Haziran 2016

Tarih     :21/06/2016

Sayı       :7143

İlgi: TOBB’nin 20.06.2016 tarihli ve 53654767-TİM.00.GSK.INO.2016/98-1734 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, TİM tarafından İhracatçı Birlikleri üyesi 100 şirkette, inovasyon yönetimi yetkinliğinin sürdürülebilir şekilde arttırılması ve uluslararası iş yapma tecrübesi kazandırılmasını teminen ülkemizdeki üniversiteler ve özel sektör arasında işbirliğinin geliştirilmesi ve üniversitelerindeki bilimsel bilgi, araştırma ve uygulama tecrübesinin anılan şirketlere aktarılması amacıyla “İnovasyoıı Odaklı Mentörlük Projesi'" başlatılmıştır.

Bu projede yer almak isteyen ve ülkemizin dört bir yanından başvuran 35 Üniversite’den toplam 316 mentörlük başvurusu alınmış olup üniversitelerin ve mentörlerin değerlendirme süreçleri başlamıştır. Bununla birlikte tüm bölgelerimizden firmalarımızın bu projeye katılımlarını arttırmak amacıyla firmaların projeye son katılım tarihi 30 Haziran 2016 olarak revize edilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

DOSYALAR / BELGELER