Mısır Üretici Kayıt Sistemi

Tarih     :28/06/2016

Sayı       :7378

İlgi: TOBB’nin 24.06.2016 tarihli ve 0412/12568 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Mısır Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nın Mısır’a ihracat yapan ülke firmalarının Mısır İhracat ve İthalat Kontrol İdaresi bünyesinde oluşturulan bir kayıt sistemine kayıt olma zorunluluğuna dair uygulamasının 16.03.2016 tarihinde başladığı bildirilmiştir.

Bu çerçevede uygulamanın başladığı tarihten itibaren Odamız üyesi ilgili firmaların konu hakkında bugüne kadar yaşanılan sorunların TOBB’ne iletilmek üzere ekte sunulan formun doldurularak 11.07.2016 tarihine kadar Odamıza ([email protected] ) iletilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.