MIDEST 2016

Tarih     :21/07/2016

Sayı       : 7919

İlgi: TOBB’nin 19.07.2016 tarihli ve 0411/13725 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Fransa’nın Paris Şehri’nde 6-9 Aralık 2016 tarihinde düzenlenecek olan “Midest 2016 Yan Sanayi Fuarı” Türkiye Milli Katılım organizasyonunun İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, dövme, döküm, ısıl işlem, yapıştırıcılar, kazan yapımı, kompozit malzeme, elektrik/elektronik, yüzey işleme, son işleme endüstriyel bakım ve hizmetler, hammadde, yarı mamul ürünler, metal sanayi, bağlama parçaları, metal işleme, metal kesme, şekillendirme, plastik ve kauçuk işleme, vida kesiciler özel makineler, teknik tekstil, ahşap gibi birçok sektörü içerisinde barındıran Avrupa’nın en büyük Yan Sanayi fuarı olan Midest 2016’ya İTO ile katılım bedelinin 550 Euro / m2 olarak belirlenmiş olduğu ve fuara minimum 9m2 ile katılım sağlanabileceği belirtilmektedir.

Bu kapsamda, söz konusu bedele, stand inşaatı, elektrik bağlantısı, aydınlatma ve temel dekorasyon malzemeleri, nakliye, gümrükleme ve sigorta işlemleri, Türkiye pavyonunun fuar alanında tanıtımı, Türkiye broşüründe firma bilgilerinizin yer alması, ofis, iletişim araçları, ikram hizmetleri, stand büyüklüğü ile orantılı ücretsiz fuar giriş kartı dâhil olmak üzere tüm ana hizmetlerin dahil olduğu ve fuarın devlet desteği kapsamında olup, paket fiyat üzerinden %50 oranında devlet desteğine ilişkin işlemlerin takibinin ITO tarafınca yürütüleceği ilgi yazıda ifade edilmektedir.

Söz konusu Fuara ilişkin not TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr), “Hizmetler/ Uluslararası İş İmkanları/ Ülke Duyuruları” başlığı altından temin edilebilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.