Kosova Tarım ve Tarım Sanayi Fuarı

Tarih     :28/09/2016

Sayı       : 9840

İlgi: TOBB’nin 23.09.2016 tarihli ve 411/17664 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, 28 Eylül-1 Ekim 2016 tarihleri arasında Shkabaj Fuar Merkezi’nde Kosova Tarım ve Tarım Sanayi Fuarının gerçekleştirileceği bildirilmektedir. Söz konusu fuarın Kosova Ticaret Odası ve Kosova Tarım, Ormancılık ve Kırsal Gelişim Bakanlığı organizasyonunda gerçekleştirileceği bildirilerek, 6000 m2,lik alanda 100’den fazla Kosova firmasının yerel ürünlerini sergileyeceği bir fuar olduğu belirtilmektedir.

Fuarı her sene diplomatik temsilciler dahil yüzlerce katılımcının ziyaret ettiği ifade edilerek, tüm Türk firmaları da davet edilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.