ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI

EN DE

Dış Ticaret Finansmanı ve Risk Yönetim Teknikleri Eğitimi (13 PDUs) 17-18 Aralık 2016

1 Aralık 2016

                                                                                                                       Tarih      :01/12/2016

                                                                                                                       Sayı        :12021

SAYIN ÜYEMİZ

İlgi: ICC Türkiye Milli Komitesi'nin 01.12.2016 tarihli e-postası,  

İlgide kayıtlı yazıda, Ticaret yapmak üzere ilişkide bulunan amir, lehdar, bankalar ve diğer tüm rol alan taraflar dış ticaret ile ilgili tüm süreç ve riskleri bilmek ve değerlendirmek zorunda olduğu bildirilmiştir.

Dış Ticaret stratejilerinin belirlenmesinde izlenecek sürecin sağlıklı olması ise tüm taraflarla olan ilişkilerin yönetimi, kullanılan ödeme yöntemlerinin doğruluğu, yerel ve ulusal kural, uygulama ve yayınlara hakim olmak ve tüm süreçleri bilmeye dayalıdır.  

Dış ticaret ile ilgili herkesin, gerek iş sahiplerinin, gerek uygulamacıların gerekse de bu konunun ayrılmaz bir parçası olan banka çalışanlarının böyle bir ihtiyacı olduğunu yıllardır ICC Türkiye Milli Komitesi tarafından verilen seminer ve konferanslarda açıkça gözlemlendiğinden dolayı bu defa Milli Komite bu alanda sektöre katkıda bulunmak amacıyla bu farklı semineri düzenlemiştir. 17-18 Aralık 2016 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan Seminerin programı ve katılım formu ekte sunulmaktadır.

Seminere katılmayı arzu eden kişilerin ilişikte yer alan kayıt formunu doldurarak en geç  14 Aralık 2016 gününe kadar Komiteye faks (0.312.219.42.58) veya e-posta ([email protected]) ile göndermeleri gerekmektedir.

Eğitim kontenjanı sınırlı olup, kayıtlar öncelik esasına göre yapılacaktır. Kontenjan dolduğunda kayıtlar ilan edilen tarihten önce de kapatılabilir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

İbrahim KARAĞÖZ

Genel Sekreter