Programlama Süreci

15 Mayıs 2017

Tarih     :15/05/2017

Sayı       :5788

İlgi: T.C. Tekirdağ Valiliği Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nün 04.05.2017 tarihli ve 31403330-746.01.01/TR/59-E.1882 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, AB ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü, AB Mali Programlan Dairesi Başkanlığı, Avrupa Birliği ve Türkiye Mali İşbirliği çerçevesinde hazırlanmış olan ve 2014- 2020 yıllarını kapsayan "Rekabetçilik ve Yenilik Sektör Operasyonel Programı"nın yürütülmesinden sorumlu Program Otoritesi olduğu bildirilmiştir. Program için tahsis edilmiş olan fon, doğrudan müzakereler ve proje teklif çağrıları sonucunda seçilen projeler aracılığıyla kullandırılmaktadır.

Bu itibarla, Rekabetçilik ve Yenilik Sektör Operasyonel Programı'nın

-İmalat Sanayi

-Araştırma ve Geliştirme ile

-Teknoloji Transferi ve Ticarileşme

faaliyet alanlarında 06 Nisan 2017 tarihi itibariyle Proje Teklif Çağrıları açılmış olup, söz konusu çağrı için belirlenen son başvuru tarihi 09 Haziran 2017 olarak belirlenmiştir.

Her bir çağrı için Türkçe ve İngilizce dillerinde hazırlanan "Proje Teklif Çağrısı Rehberi ve Ekleri" ile proje sunacak kurumlara yol göstermesi amacıyla hazırlanan "Proje Hazırlama Rehberi" ve "Elektronik Başvuru Sistemi Kullanıcı Kılavuzu'na Başkanlığın internet sitesinden (https://rekabetcisektorler.sanayi.gov.tr/proje-cagrilari ) ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.