Büyük ve Orta Boy İşletmeler İçin Finansal Raporlama Standardı Tanıtım Toplantısı

15 Ağustos 2017

Tarih     :15/08/2017

Sayı       :9489

İlgi: Kamu Gözetimi Kurumu'nun 15.08.2017 tarihli e-postası,

İlgide kayıtlı e-postada, Kamu Gözetimi Kurumu tarafından hazırlanarak 29/7/2017 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan “Büyük ve Orta Boy İşletmeler İçin Finansal Raporlama Standardı” ile ilgili olarak 22 Ağustos 2017 tarihinde 09:30 - 16:00 saatleri arasında, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda tanıtım toplantısı düzenlenecektir. Tanıtım toplantısına katılım için kayıt gerekmemekte ve ücret talep edilmemektedir.

Tanıtım toplantısının afişi tarafınıza ekte sunulmuştur.

Bilgilerinize sunarız.

DOSYALAR / BELGELER