17 Ağustos 2017
Odamızda "Deprem ve Afetlere Hazırlık" Toplantısı Gerçekleşti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 17 Ağustos 1999 Gölcük Depremi'ni anma etkinlikleri kapsamında organize edilen "Deprem ve Afetlere Hazırlık" toplantısı 17 Ağustos 2017 Perşembe günü Odamız Batı Eğitim Salonu'nda gerçekleşti.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül'ün iştirak ettiği toplantıya; 24. Dönem CHP Milletvekili Prof.Dr. Haluk Eyidoğan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Sevim Avcı Yener, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, CHP Çorlu İlçe Başkanı İsmail Akar, Odamız 14. Meslek Komite Başkanı ve Meclis Üyesi Hülya Perin, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Jeofizik Yüksek Mühendisi Dr. Doğan Kalafat, TMMOB Jeofizik Mühendisler Odası İstanbul YK Şube Başkanı Erdal Şahan, il ve ilçe belediyelerinin daire başkanları, AKUT Yetkilileri ve basın mensupları katılımda bulundular.

Toplantıda; Deprem nedir? Depremin şiddeti, Öncü ve Artçı Depremler, Deprem sırasında yapılması gerekenler, Deprem Çantası hazırlamak için gerekli olan malzemeler, Deprem sonrasında yapılması gerekenler konularında katılımcılara bilgiler aktarıldı.

HABER GÖRSELLERİ