Üyelerimize Online Eğitim Hizmeti

21 Ağustos 2017

Tarih     :20/04/2020

Sayı       :9686

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine, Trakya ABİGEM A.Ş. işbirliği ile ücretsiz ONLİNE eğitim alma imkanı sunmaya başladı.

Üyelerimiz eğitim hizmeti sunulan www.abigemakademi.com web sitesi üzerinden 7 gün 24 saat diledikleri zaman sisteme dahil olabilecekler ve ister telefondan, ister tabletten veya bilgisayardan eğitimlere ulaşabileceklerdir. Site üzerinden, temel işletme yönetiminden kişisel gelişime kadar çeşitli konularda eğitim alabilecek olan üyelerin, her bir eğitim modülünü tamamladıklarında e-sertifika alma hakkı kazanabileceklerdir, üyelerin, çalışanlarının eğitimi gibi hem zaman hem maliyet gerektiren zorluklarla baş etmek zorunda kalmadan eğitimlere kendilerinin belirleyecekleri zaman dilimlerinde katılabilecekleri kaydedildi. Bu sayede,  üyelerin iş hayatında öne çıkmaları, yaptıkları iş ve işlemlerin teorisini pratik olarak öğrenmeleri ve uygulama için ön çalışma yapmaları için kişisel gelişime katkı sağlanacaktır.

İlk etapta, 47 başlıktan oluşan e-eğitim konularının, gelecekte daha da genişletmesi planlanmıştır.

Bilgilerinize sunarız.