Nadlan City : The Israeli Real Estate Concention

Tarih     :18/09/2017

Sayı       :10501

İlgi: TOBB’nin 15.09.2017 tarihli ve 0411/14185 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, 28-30 Kasım 2017 tarihlerinde İsrail’in Eilat kentinde düzenlenecek olan Nadlan City: The Israeli Real Estate Convention” etkinliğine bir ticaret heyet ziyareti düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla İsrail Belediye Başkanları, hükümet yetkilileri, inşaat sektöründeki en büyük firmaların yöneticileri ve proje sorumlularının katılacağı etkinliğin inşaat, emlak ve inşaat yan sektörlerinde (çimento, beton, çelik vs) İsrail’in en büyük organizasyonu olduğu ifade edilmektedir. Bahse konu organizasyonun iki ülke arasında işbirliğinin geliştirilmesine faydalı olacağı ve yaklaşık 3200 ilgili karar merciinin katılımının beklendiği iletilmektedir.

Söz konusu organizasyona katılmak isteyenlerin aşağıda iletişim bilgileri sunulan yetkili ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Sn. Berna Uzun,