Odamızda "Disleksi Diye Bir Şey Var" Semineri Gerçekleşti

6 Kasım 2017
Odamızda "Disleksi Diye Bir Şey Var" Semineri Gerçekleşti

Odamız 14. Meslek Komitesi tarafından düzenlenen "Disleksi Diye Bir Şey Var" semineri 6 Kasım 2017 Pazartesi günü Odamız Batı Eğitim Salonu'nda gerçekleşti.

Çocuk ve Ergen Psikiyatristi / Psikoterapist İstanbul Gelişim Üniversitesi, Psikoloji Bölümü Yrd. Doç. Dr. Yasemin Yulaf;  Disleksi Nedir?, Dislekside Tanı? Ailelerin Yapmaları Gereken Düzenlemeler,  Dil ve Konuşma Terapisti Savaş Çelik, Disleksi Yönetiminde Dil ve Konuşma Terapistinin Yeri, Önemi Nedir? Uzm. Dr Gülçin Babaoğlu (Disleksi Eğitmeni, Aile Danışmanı); Disleksili Bireyde Kullanılan Eğitim Yöntemleri Disleksili Çocukların Yasal Hakları Nelerdir. Okuldaki Yasal Düzenlemeler Nasıl Olmalıdır? konularında katılımcılara bilgiler aktardılar.