Çorlu TSO Üyelerine "Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisinde" İndirim

8 Kasım 2017
Çorlu TSO Üyelerine  "Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisinde" İndirim

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ile Doç. Dr. Cihan Şahin ve Op. Dr. Sinan Öztürk, arasında 8 Kasım 2017 Çarşamba günü "Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisinde" indirim protokolü düzenlendi.

Gerçekleşen protokole; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, Doç. Dr. Cihan Şahin ve Op. Dr. Sinan Öztürk, katılımda bulundu.

ÜYELERİMİZ KİMLİK KARTLARIYLA İNDİRİMDEN FAYDALANABİLİRLER

Söz konusu protokolle ilgili açıklamada bulunan İbrahim Gönül; "Üyelerimizin muayeneye başvurusu sırasında kurum kimlik kartını yanında taşıması ve hasta hizmetleri ekibine ibraz etmesi zorunlu olacaktır. Üyelerimizin  bakmakla yükümlü olduğu ailesi (eşi ve çocukları) yanı sıra 1. derece yakınları (anne ve babası) için ise kurum kimlik kartı fotokopisi yanlarında olması şarttır. Protokolün üyelerimiz ve odamız adına hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

Doç.Dr. Cihan Şahin ve Op. Dr. Sinan Öztürk, tarafından gerçekleştirilen açıklamada; "Protokol kapsamında;

Muayene                                                     ; %50 indirim

Estetik Ameliyat Görüşme Muayenesi        ; Ücretsiz

Ameliyatsız Estetik Uygulamaları                ; % 10 indirim

(PRP, BOTOX, DOLGU, LİPOLİZ, MEZOTERAPİ, SAÇ MEZOTERAPİSİ, SOMON DNA)

Estetik Dışı Ameliyatlar                                ; % 20 indirim

(EL CERRAHİSİ, MİKROCERRAHİ, YANIK VAKALARI, DİKİŞ, YARA BAKIMI VB.)

Estetik Ameliyatlar                                       ; % 5 indirim

(BURUN ESTETİĞİ, GÖĞÜS ESTETİĞİ, KARIN GERME, LİPOSUCTİON, YÜZ ESTETİĞİ VB.)

uygulamalarda indirimler sağlanacaktır. Bünyemizde bulunmayan tetkik ve hizmetlerde indirim uygulanmayacaktır. Söz konusu indirimler, yalnızca muayenehanemiz üzerinden gerçekleştirilen işlemlerde geçerli olacaktır"  açıklamasında bulunuldu.