Polonya Ziyareti

Tarih     :08/11/2017

Sayı       :12538

İlgi: TOBB’nin 06.11.2017 tarihli ve 411/17051  sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında kısıtlı katılımlı bir heyet ile 22-24 Kasım 2017 tarihlerinde Polonya’nın başkenti Varşova’ya bir ziyaret gerçekleştirilecektir. Program kapsamında, Polonya resmi makamlarıyla görüşmeler, Türk-Polonya İş Forumu ile Türk-Polonya firmaları arasında iş görüşmelerinin gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.

Ziyaret programının Türk Hava Yollan (THY)’nin tarifeli uçuşu ile gerçekleştirilmesi planlanmakta olup, katılımcıların uçak biletlerini doğrudan temin etmeleri gerekmektedir.

Program kapsamında, 2 gece konaklama, şehir turu ve yerel transferler dâhil tüm lojistik hizmetler için TOBB Golden Bay firması görevlendirilmiştir.

Katılım teyidi için, firmalar tarafından aşağıda verilen banka hesabına en geç 17 Kasım 2017 Cuma günü mesai saati bitimine kadar, açıklama kısmına katılımcı ad soyadı ile “TOBB-Polonya” yazarak 500,- (Beş Yüz) Avro ön ödeme gerçekleştirilmesi,  polonya.tobb.org.tr  adresinde yer alan katılım formunun doldurulması ve avans ödeme dekontu ile bir adet yüksek çözünürlüklü (.jpeg) fotoğrafın [email protected] adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Katılım bedelinin kesinleşmesini müteakip, bakiye tutar ziyaret öncesinde katılımcılardan tahsil edilecektir. Kişi başı organizasyon giderleri, katılımcı sayısına göre tespit edilmektedir. Bu itibarla, katılım teyidini bildirip, ön ödemeyi yapmış olan firmalarımızın ziyarete katılmaktan vazgeçmeleri ha]inde, yapılan ödemenin iadesinin yapılabilmesi için, en geç 17 Kasım 2017 tarihinde TOBB’ye yazılı olarak bildirimde bulunmaları gerekmektedir.

Polonya Schengen vize bölgesi dahilindedir. Schengen vizesi olmayan katılımcıların http://www.vfsglobal.com/poland/turkey  adresinde yer alan başvuru adımlarım izleyerek, aynı adresten ulaşılabilecek başvuru formunu doldurmaları ve Polonya vize işlemlerinden sorumlu Ankara (Ankara, Kavaklıdere Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No:154, Çankaya) ve İstanbul (Cumhuriyet Caddesi, No:193, pbx:34380 Harbiye, Sisli) Vize Merkezi’ne (VFS yardım hattı: 0212 3735812) iletmeleri gerekmektedir.

GOLDEN BAY TURİZM YATIRIMLARI A.Ş.

Garanti Bankası Harbiye Şubesi

Euro İBAN: TR95 0006 2000 0780 0009 0966 39