Odamızda “Yalın Üretim ve Endüstri 4.0” Semineri Gerçekleşti

9 Kasım 2017
Odamızda “Yalın Üretim ve Endüstri 4.0” Semineri Gerçekleşti

Odamız ve Yalın Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri işbirliğinde hazırlanan “Yalın Üretim ve Endüstri 4.0” konulu seminer 09 Kasım 2017 Perşembe günü Odamız Batı Eğitim Salonunda gerçekleşti.

Seminerde; Mesut Biricik (Danışman):Endüstriyel şartların dünü, bugünü ve yarını,Şirketlerin bugün ve gelecekte karşı karşıya oldukları riskler, Digital dönüşümün (Endüstri 4.0) gelişimi ve Türk şirketlerine olası etkileri.

Hüseyin Sevinç (Danışman): Farklı sektörlerde gerçekleştirilmiş yalın iyileştirme (Kaizen) örnekleri, elde edilen kazanımlar ve standartlaştırma

Ömer Faruk Tekin (Danışman): ASAKAI-Yalın Yönetim Toplantı Sistematiğinin Oluşturulması

İlker Özen (Danışman):Yamazumi (Hat Dengeleme) nedir? ,Yamazumi (Hat Dengeleme) ile elde edilen kazanımları gösteren örnek çalışma sunumu, Kanban Uygulama Örnekleri

İbrahim Özalhas (Danışman):Üretim Metodlarının Yalınlaştırılması, Basket Temalı Maliyet İndirme Teknikleri, konularında katılımcılara bilgiler aktardılar.