Ticaretin Kolaylaştırılması Müzakereleri

Tarih     :10/11/2017

Sayı       :12700

İlgi: TOBB’nin 08.11.2017 tarihli ve 0412/17209 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, ülkemiz ile Norveç, İsviçre, İzlanda ve Liechtenstein’dan oluşan Avrupa Serbest Ticaret Birliği (EFTA) arasındaki Serbest Ticaret Anlaşması’nın revizyonu kapsamında Anlaşmaya eklenmesi öngörülen Ticaretin Kolaylaştırılması Faslı müzakereleri ile ilgili özel sektörün değerlendirmelerine ihtiyaç duyulduğu belirtilmiştir.

Bu itibarla, Üyelerimizin görüş, öneri ve değerlendirmelerini TOBB iletilmek üzere 15.11.2017 tarihine kadar [email protected] iletilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.