Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, Ulu Önder Atatürk´ü Anma Programına Katıldı

10 Kasım 2017

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79. yıldönümü kapsamında düzenlenen anma törenine Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, katılımda bulundu.

Atatürk'ü anma programı; Çorlu Atatürk Meydanı'nda gerçekleştirilen çelenk sunma töreni ile başladı. Yapılan çelenk sunma töreninde Çorlu Kaymakamlığı, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanlığı ve Çorlu Belediye Başkanlığı çelenkleri sırasıyla Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Gürsel Yüz ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan tarafından Atatürk Anıtı'na sunuldu. Programın devamında saat 9'u 5 geçe sirenler ve askeri bando eşliğinde saygı duruşunda bulundu. İstiklal Marşımızın söylenmesi ile son bulan çelenk sunma törenine devlet erkânı, siyasi parti başkan ve temsilcileri, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, askeri erkân, muhtarlar, sivil toplu örgütü temsilcileri, şehrimiz okullarının öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.