IX. Ulusal İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresi

20 Kasım 2017

Tarih     :20/11/2017

Sayı       :12994

İlgi: TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi'nin 03.11.2017 tarih ve 61.4/1316 sayılı yazısı

İlgide kayıtlı yazıda, Oda merkezi adına TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi tarafından 30 Kasım - 02 Aralık 2017 tarihlerinde Çukurova Üniversitesi Mithat ÖZSAN Amfisi'nde IX. Ulusal İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresi yapılacaktır.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası; 1.si 2001 yılında düzenlenen en son 8. Kongre 2015 yılında 1554 kişinin katılımıyla gerçekleştirerek, 2017'de ulusal çapta, uluslararası katılımlı olarak 9. su gerçekleştirilecek olan buluşmada amacın tüm sektörlerin ihtiyaç duyduğu bilgi ve deneyimleri paylaşarak çalışan her kesime faydalı olmak, bu alandaki çabalara destek vermek, tartışma platformları oluşturmak ve kanayan yaranın iyileştirilmesini sağlamak olduğu belirtilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

Not: Detaylı bilgi için www.isgkongresi.org adresinden ulaşabilirsiniz.