Odamızda Çalışan Temsilcisi Görev ve Sorumlulukları & İSG Kurullarının Kurulması ve Çalışmaları Semineri

23 Kasım 2017

Odamızda 23 Kasım 2017 Perşembe günü “Çalışan Temsilcisi Görev ve Sorumlulukları & İSG Kurullarının Kurulması ve Çalışmaları” semineri gerçekleşti.

Nilüfer Ceylan'ın sunumlarıyla Odamız Batı Eğitim Salonu'nda gerçekleşen seminerde; Çalışan temsilcisinin nitelikleri, Çalışan temsilcisinin nitelikleri, Çalışan Temsilcisi adaylarının belirlenmesi, Çalışan temsilcilerinin seçilme veya atanma koşulları, Çalışan temsilcisinin yetki ve yükümlülüğü, Çalışan temsilcisinin eğitimi, Mevcut seçim veya atamaların geçerliliği, İSG Kurullarının kurulması, kimler görev almalıdır? İSG Kurullarının çalışma prensipleri ve sorumlulukları konularında katılımcılara bilgiler aktarıldı.