Odamız Genel Sekreteri İbrahim Karağöz, Akreditasyon Kurulu Toplantısı´na İştirak Etti

22 Aralık 2017

TOBB Akreditasyon Yönetim Kurulu Üyesi ve Çorlu TSO Genel Sekreteri İbrahim Karağöz, 19 Aralık 2017 Salı günü "Akreditasyon Kurulu Toplantısı"na katıldı.

Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmalarının yürütülmesinden sorumlu olan Akreditasyon Kurulu, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halim Mete, başkanlığında gündem maddelerini değerlendirmek ve karar bağlamak üzere toplandı.

Toplantıda, Akreditasyon çalışmaları kapsamında 2017 yılı içerisinde gerçekleştirilen tüm eğitimler ile  1.-2.-5.-7.ve 10. Dönem Oda/Borsaların Belge Yenileme Denetimi sonuçları değerlendirildi. 1.-2.-5.-7. ve 10. Dönem 93 Oda/Borsanın belge geçerlilik sürelerinin alınan puanlar bazında farklılık göstermesi kaydıyla, akreditasyonlarının devamı yönünde karar alındı.