Trakya Kalkınma Ajansı, 2018 Mali Destek Programlarını İlan Etti

8 Ocak 2018
Trakya Kalkınma Ajansı, 2018 Mali Destek Programlarını İlan Etti

2018 yılı Mali Destek Programları Bilgilendirme Toplantısı Odamız İşbirliğiyle, 8 Ocak 2018 Pazartesi günü Odamız Batı Eğitim Salonu'nda gerçekleşti.

Trakya Kalkınma Ajansı 2018 yılı için "İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı" ve "Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı" olmak üzere iki ayrı program uygulamaya başlamıştır.

Trakya Kalkınma Ajansı Program Yönetim Birimi Başkan Vekili U. Berkay Habiboğlu, İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı için 3.500.000 TL, Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı İçin 4.500.00 TL olmak üzere toplan 8.000.0000 TL bütçe ayrıldığını belirtti.

Habiboğlu; Programın genel amacı, Desteklenen Sektörler, Örnek Projeler, Proje Başına Asgari ve Azami Destek Tutarı, Teklif Çağrısına İlişkin Dikkat Edilecek Kurallar, Başvuru Şekli ve Yapılacak İşlemler, konularında katılımcılara sunum gerçekleştirdi.