Kardeş Komitelerimizden Çorlu-Ergene Fırıncılar ve Unlu Mamüller Yardımlaşma Derneğine Ziyaret

17 Ocak 2018
Kardeş Komitelerimizden Çorlu-Ergene Fırıncılar ve Unlu Mamüller  Yardımlaşma Derneğine Ziyaret

Odamız 1. Meslek Komite Üyesi; Mustafa Gözüm, 8. Meslek Komite Başkanı Necat Gülseven, Komite Üyeleri; Atilla Gaygusuzoğlu, Engin Adıgüzeloğlu, Zeynel Yurtseven ve Zafer Tunalı, 12 Ocak 2018 Cuma günü Çorlu-Ergene Fırıncılar ve Unlu Mamüller Yardımlaşma Derneği’ne ziyarette bulundular.

Çorlu-Ergene Fırıncılar ve Unlu Mamüller Yardımlaşma Derneği  Başkanı Haşim Yiğit, Başkan Yrd. Kemal Hacıoğlu’nun hazır bulunduğu ziyarette; Genel olarak sektörel konularda yaşanan sıkıntılar ele alınarak, bu sıkıntıların giderilmesi konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu. Oda çalışmaları, projeleri ve bölgedeki yaşanan mevcut gelişmelerle ilgili istişarelerde bulunuldu. Bu tür ziyaretlerin daha sık gerçekleştirilmesi hususunda görüş birliğine varıldı.