Sarar Giyimden Çorlu TSO´ya Özel İndirimler

30 Ocak 2018
Sarar Giyimden Çorlu TSO´ya Özel İndirimler

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ile Trend Arena Sarar Giyim Firması arasında 29 Ocak 2018 Pazartesi günü “İndirim Protokolü” imzalandı.

İmza protokolüne; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül ve Trend Arena Sarar Giyim Mağaza Müdürü Serhat Canlıdır katılımda bulundu.

2018 Yılının Sonuna Kadar Üyelerimize, Meclis Üyelerimize ve Personelimize İndirim Yapılacaktır

Protokol hakkında bilgiler veren Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, “2018 yılı sonuna kadar geçerli olmak kaydıyla, Trend Arena AVM’de bulunan Sarar Giyim Mağazası’nda ki tüm ürünlerde yapılan indirimlerden Üyelerimiz, Meclis Üyelerimiz ve Personelimiz yararlanabilir. Bu indirimler; Smokin ve Aksesuar grubunda %10, sezon ürünlerinde %30 ve kampanya dönemlerinde ekstra % 5 şeklinde belirlenmiştir. İndirimden yararlanmak için Üyelik Belgesi ve Personel Kartı gösterilmesi yeterli olacaktır.” dedi.