Çorlu TSO Üyelerine Kişisel Gelişim Eğitimlerinde İndirim

13 Şubat 2018
Çorlu TSO Üyelerine Kişisel Gelişim Eğitimlerinde İndirim

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ile Özel Fatih Ay Kişisel Gelişim Kursu arasında 13 Şubat 2018 Salı günü “İndirim Protokolü” imzalandı.

İmza protokolüne Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül ve Özel Fatih Ay Kişisel Gelişim Kursu sahibi Fatih Ay katılımda bulundu.

Eğitim Faaliyetlerinde %20 İndirim

Protokol hakkında açıklamada bulunan İbrahim Gönül; “Özel Fatih Ay Kişisel Gelişim Kursu'nun yapacağı indirim, Çorlu TSO'nun Üyelerini, eş ve çocuklarını, Meclis üyeleri eş ve çocuklarını ve Çorlu TSO Personeli eş ve çocuklarını kapsar. Ancak, Özel Fatih Ay Kişisel Gelişim Kursu'nun uygulamakta olduğu indirimden Çorlu TSO Üye Kartını göstermek şartı ile yararlanılabilir. Protokol gereği tüm eğitim faaliyetlerinde %20 indirim sağlanacaktır.