Çorlu TSO Üyeleri´ne Umre Turunda İndirim

15 Şubat 2018
Çorlu TSO Üyeleri´ne Umre Turunda İndirim

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ile İstanbul Hisar Turizm Tekirdağ Şubesi arasında 15 Şubat 2018 Perşembe günü “İndirim Protokolü” imzalandı.

İmza protokolüne Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, İstanbul Hisar Turizm Tekirdağ Şube Müdürü  Recep Can ve firma yetkilileri  katılımda bulundu.

Protokol hakkında açıklamada bulunan İbrahim Gönül; “İstanbul Hisar Turizm Tekirdağ Şubesi'nin yapacağı indirim, Çorlu TSO'nun Üyelerini,personelini, eş ve çocuklarını, Meclis üyeleri eş ve çocuklarını ve Çorlu TSO Personeli eş ve çocuklarını kapsar.Program 26 Nisan 2018 - 01 Mayıs 2018 tarihlerinde 5 gece 6 gün olmak üzere Medine-i Mün Crow Plaza, Mekke-i Mükerreme Anjum Otel, THY ile uçuş, vize, rehberlik vb. dahil olmak üzere iki kişilik odalarda kişi başı 1075 USD olarak indirimli fiyat uygulanacaktır” dedi.