Kenyada Gerçekleştirilmesi Öngörülen Etkinlikler

Tarih     :19/02/2018

Sayı       :2118

İlgi: TOBB’nin 13.02.2018 tarihli ve 411/2710 sayılı yazısı

İlgide kayıtlı yazıda, Kenya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği tarafından, ticaret fuarları ve sergilere, Türkiye-Kenya arasındaki farkındalığı artırmak ve iki ülke iş dünyası arasındaki ortaklık kurma yollarından bir tanesi olarak dikkat çekilmekte olup, 2018 yılı içerisinde Kenya’da gerçekleştirilmesi öngörülen etkinlikler sıralanmaktadır.

Bu itibarla, 2018 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi öngörülen etkinlikler Birliğimiz internet sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkânları-Ülke Duyuruları-Kenya” bölümünde yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.