Sn Bakanımızın Japonya Ziyareti

Tarih     :23/02/2018

Sayı       :2343

İlgi: TOBB’nin 20.02.2018 tarihli ve 411/3128 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin, Japonya Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanı (METI) Sayın Hiroshige Seko ile Türkiye-Japonya Ticaret ve Yatırım Zirvesi (TRİNS) 3. Toplantısını gerçekleştirmek, Japonya Toprak, Altyapı ve Turizm Bakanı (MLIT) Sayın Keiiehi İshii’nin katılımları ile “Türk-Japon Müteahhitlik İşbirliği Semineri” organizasyonunu gerçekleştirmek ve önde gelen Japon firmalarının CEO’ları ile bir yuvarlak masa toplantısı yapmak üzere, 12-13 Mart 2018 tarihlerinde Japonya’ya resmi bir ziyaret gerçekleştireceği ifade edilmektedir.

Söz konusu ziyarette gündeme getirilmesinde yarar görülen hususların TOBB iletilmek üzere 26 Şubat 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar [email protected]  iletilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.