İhracatın Finansmanında Türk Eximbank - Bilgilendirme Toplantısı

5 Mart 2018

Tarih     : 05 /03/2018

Sayı       :2654

Odamız ve Türk Eximbank işbirliğinde hazırlanan Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım’ın sunumlarıyla “İhracatın Finansmanında Türk Eximbank Bilgilendirme Toplantısı” 13.03.2018 Salı günü 14:00-15:30 saatleri arasında Odamız Batı Eğitim Salonunda gerçekleşecektir.

Söz konusu bilgilendirme toplantısına katılımınızdan memnuniyet duyarız.

Eğitim İçeriği:

Eğitim Konusu: Türk Eximbank Kredi-Sigorta Programları ve Yeni Uygulamalar

Konuşmacı: Adnan Yıldırım Türk Eximbank Genel Müdürü

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

Saat: 14:00-15:30

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir. (İrtibat: 0282 651 10 96)