KOSGEB KOBİ Teknoyatırım Destek Programı ve Stratejik Ürün Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı

6 Mart 2018

Tarih     :06/03/2018

Sayı       :2712

Odamız ve KOSGEB Çorlu Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan KOSGEB Uzman Yard. Şule ALKIŞ’ın sunumlarıyla KOSGEB’in destek programlarından olan 5 milyon bütçeli yeni dönem “KOBİ Teknoyatırım Destek Programı ve Stratejik Ürün Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı” 15.03.2018 Perşembe günü 14:00-15:30 saatleri arasında Odamız Batı Eğitim Salonunda gerçekleşecektir.

Söz konusu bilgilendirme toplantısına katılımınızdan memnuniyet duyarız.

Toplantı İçeriği:

Toplantı Konusu: KOSGEB tarafından, yenilikçi, teknolojik, yüksek katma değerli ürün üreten ve bu ürünü uluslararası pazarlara taşımak isteyen KOBİ’ler öncelikli olmak üzere bütün KOBİ’ler “KOBİ Teknoyatırım ve Stratejik Ürün Destek” programları kapsamında desteklenmektedir.

Bilgi Notu:

KOSGEB KOBİ TEKNOYATIRIM DESTEK PROGRAMI: Öncelikli teknoloji alanlarında yer alan Ar-Ge ve yenilik faaliyetleri sonucu ortaya çıkan yeni ürün/ürünleri ticarileştirmek, ülke ekonomisine katma değer oluşturmak, uluslararası pazarlarda yer alarak teknolojik ürün ihracatını artırmak için işletmelerin yapacakları teknolojik ürün yatırımlarının desteklenmesidir.

Destek Üst Limiti: 5.000.000 TL.

KOSGEB STRATEJİK ÜRÜN DESTEK PROGRAMI: KOBİ’lerin, teknolojik üretim yeteneklerini geliştirerek ithalatı yüksek olan stratejik ürünlerin yerlileştirilmesi, Kalkınma Planları, Hükümet Programları ve Yıllık Programlar çerçevesinde belirlenen yerli ve milli ürünlerin üretilmesi ve üretimde daha yüksek oranda yerli girdi kullanımı ile cari açığın azaltılmasına katkıda bulunacak yatırımlarının desteklenmesidir.

Destek Üst Limiti: 5.000.000 TL.

Konuşmacı: KOSGEB Uzman Yard. Şule ALKIŞ

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir. (İrtibat: 0282 651 10 96)

HABER GÖRSELLERİ