Çorlu TSO Akademide “Endüstri 4.0 İçin Check-up ve Sağlıklı Süreç Geliştirme Reçeteleri” Semineri Gerçekleşti

6 Mart 2018

Odamız tarafından düzenlenen seminer / eğitimler kapsamında “Endüstri 4.0 İçin Check-up ve Sağlıklı Süreç Geliştirme Reçeteleri” Semineri  06 Mart 2018 Salı günü Odamız Batı Eğitim salonunda gerçekleşti.

Dr. Doğan HASAN’ın sunumlarıyla gerçekleşen seminerde; İş akış, görev tanımlamaları, Zaman ve metot etütleri, Proses planlama, Üretim yönetim ve takip sistemleri, hedeflerle yönetim, personel yetkinlik matrisleri, kalite çemberleri, Kaizen 8D Problem çözme faaliyetleri, DÖF, Montaj hattı dengeleme, Değer akış haritaları, Analiz ve geliştirme, Süreç analizi, İyileştirme ve tasarımı, 5S çalışmaları, Tesis planlama, Üretim ve kapasite planlama, ERP danışmanlığı, ISO/TS 16949 Kalite Yönetim Sistemi, Toplam verimli bakım ve Yalın üretim yönetimi konularında katılımcılara bilgiler aktarıldı.