Takım Çalışması Eğitimi

12 Mart 2018
Eğitimimizi Takviminize Eklemek İçin TIKLAYIN 03/22/2018 09:30 03/22/2018 16:30 Turkey/Istanbul Takım Çalışması Eğitimi Takım Çalışması Eğitimi Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası

12/03/2018

Odamız tarafından 22 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilecek “Takım Çalışması” konulu eğitime katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Eğitim İçeriği:

Eğitim Konusu: Takımların performanslarını engelleyen unsurlar ile performanslarını arttıran unsurların neler olabileceklerini göz önüne sermek ile yüksek performanslı takımlara sahip kurumlar olabilmek için yapılması gerekenlerin neler olabileceğini aktarmak hedeflenmiştir.

Eğitimci: İlker Taşçı

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Kuzey Eğitim Salonu

Saat: 09:30-16:30

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir. (İrtibat: 0282 651 10 96)

Not: Eğitimlerimize kayıt yaptırıp katılım gösteren tüm katılımcılara “Katılım Sertifikası” verilecektir. Eğitimimiz Ücretsizdir.