Odamızda “KOBİ Teknoyatırım Destek Programı ve Stratejik Ürün Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı” Gerçekleşti

15 Mart 2018

Odamız ve KOSGEB Çorlu Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan KOSGEB Uzman Yard. Şule Alkış’ın sunumlarıyla KOSGEB’in destek programlarından olan 5 milyon bütçeli yeni dönem “KOBİ Teknoyatırım Destek Programı ve Stratejik Ürün Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı” 15 Mart 2018 Perşembe günü Odamız Batı Eğitim Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantıda; KOSGEB tarafından, yenilikçi, teknolojik, yüksek katma değerli ürün üreten ve bu ürünü uluslararası pazarlara taşımak isteyen KOBİ’ler öncelikli olmak üzere bütün KOBİ’ler “KOBİ Teknoyatırım ve Stratejik Ürün Destek” programları kapsamında katılımcılara bilgiler aktarıldı.