KOBİlerde Verimlilik Arttırıcı Faaliyetler

Tarih     :22/03/2018

Sayı       :3359

İlgi: T.C. Trakya Kalkınma Ajansı’nın 21.03.2018 tarihli yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) ve Namık Kemal Üniversitesi işbirliğinde hazırlanan ve T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından kabul edilen “Verimli Merkez, Verimli KOBİ” adlı proje kapsamında Trakya Bölgesinde bulunan KOBİ’lere ücretsiz süreç ve enerji verimliliği danışmanlığı sağlanacağı bildirilmiştir. Bu çerçevede gerekli yatırımların yapılması için ilgili kurumlara proje yazılması konusunda ücretsiz destek verilecektir. Ayrıca Namık Kemal Üniversitesi’nde Ticaret ve Sanayi Odaları, Organize Sanayi Bölgesi Müdürlükleri ve Trakya Kalkınma Ajansı ve diğer paydaşlarımızın işbirliğinde “Trakya Verimlilik ve İnovasyon Merkezi” kurulacak, bölgede yer alan KOBİ’lere hizmet verecek bir yapıya kavuşturulacaktır.

Bölgedeki tüm ortaklarımız ile Projenin siz KOBİ’lerin ihtiyaçlarına göre daha iyi konumlandırılması için sizlerden gelecek bilgi, görüş ve önerilere çok değer veriyoruz. Bu nedenle;

• İşletmenizde enerji ve süreç verimliliği açısından mevcut durumu ve iyileştirme için muhtemel ihtiyaçların ne olduğu

Aşağıdaki linkte 25 soruluk ve yaklaşık 10 dakikanızı alacak ankete cevap vermeniz bizim için çok önemli katkı sağlayacaktır.

Not: Proje kapsamında ücretsiz danışmanlık hizmetlerinden faydalanacak KOBİ’lerin seçiminde; aşağıda bulunan linkte yer alan KOBİ Anketini dolduran firmaların başvuruları değerlendirilecektir.

Anketi takiben, anketi dolduran işletmeler arasından yaklaşık 50 civarında işletme, Trakya Kalkınma Ajansı uzmanları tarafından ziyaret edilerek bu konudaki ek görüş ve önerileri de alınacak, işletmenizin ihtiyaçları konusunda uzman gözünden yapılacak kısa değerlendirmeler sizlerle paylaşılacaktır.

Ankete gösterdiğiniz ilgi ve ayırdığınız zaman için çok teşekkür ederiz. Anket hakkında daha fazla bilgi ve açıklama almak isterseniz aşağıdaki mail adresleri ve telefonlardan uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

Tuğrul Kağan ASAN [email protected]  0282 263 37 37  Dahili: 157

Dilara Güner            [email protected] 0282 263 37 37  Dahili: 133