23 Mart 2018
Odamızın 60. Yılını Kutladık

TOBB 5174 sayılı   Kanun   kapsamında  Odaların asli görevi   olan Madde 4: “Odalar; Üyelerinin müşterek ihtiyaçlarını karşılamak, mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, mesleğin genel menfaatlere uygun olarak gelişmesini sağlamak, mensuplarının birbirleri ve halk ile olan ilişkilerinde dürüstlüğü ve güveni hakim kılmak”  hususları çerçevesinde; “Odamızın 60.Yılında geldiği Nokta” başlığı altında, Odamız  2018 yılı 1nci Meslek Komiteleri Bileşik Toplantısı 22 Mart 2018 Perşembe günü gerçekleşti.

Toplantıya;Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, Meclis Başkan Yardımcısı Yavuz Hasçelik, Meclis Üyeleri, Meslek Komite Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri, Eski Başkanlar ve Basın Mensupları iştirak ettiler.

“Odamızın 60. Kuruluş Yılını Gururla İdrak Ediyoruz”

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül toplantıda yapmış olduğu konuşmada; “Sektör sorunlarını dile getirebildiğimiz, bu sorunların ortak noktalarını belirleyerek ivedilikle çözüme yönelik çalışmalar yapabildiğimiz komitelerimizin; gerek Odamız gerekse üyelerimiz açısından önemi çok büyüktür. Odamız ve üyelerimiz arasında adeta bir köprü görevi gören siz kıymetli komitelerimiz; üyelerimizle Odamız arasında sonuç odaklı iletişim tesisinde, birlikte çalışma anlayışında çok önemli katkılar sağlamaktadır. Bu minvalde çalışmaya, çözüm üretmeye, değer katmaya, etkin ve örnek olmaya yapmış olduğunuz kıymetli katkılarınız için sizlere müteşekkiriz. Bildiğiniz üzere; bu senenin bizim için ayrı bir önemi bulunmakta. Odamızın 60. kuruluş yılını gururla idrak ediyoruz. Bu toplantımız vesilesi ile; kuruluşumuzdan bugüne Odamızda emeği geçen herkese, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ailesi olarak bir kez daha şükranlarımızı sunmak istiyorum. Aramızdan ayrılmış olan kıymetli büyüklerimizin de ruhları şad olsun. Bize bırakmış oldukları bu değerli mirasa, dört elle sarılarak, gücümüze güç katarak, Çorlu’muzu üreten ve büyüyen aydınlık Türkiye’nin, bir lokomotifi haline getirmek için çabalamaya devam edeceğiz. Odamızın 2018-2021 stratejik planı kapsamında gelişen vizyonumuz artık; Çorlu’nun kalkınmasında aktif rol oynayan, üyelerine dijital ortamda hizmet sunarak ticarete ve sanayiye yön veren, bölgenin lider odası olmaktır. Bu kapsamda; meslek komitelerimizle birlikte geçmişteki başarılarımızın da üzerine koyarak hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğimizden hiç kuşkumuz yoktur. Değerli Meslek Komite üyelerimize Odamıza ve bölgemize yarattığınız katma değer için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

“Meslek Komite Üyelerimize; Odamıza ve Bölgemize Yarattıkları Katma Değer İçin Teşekkür Ediyorum”

Çorlu TSO Meclis Başkan Yardımcısı Yavuz Hasçelik konuşmasında; “Bizler; üreticisi, hizmet sağlayanı, sanayicisi ve esnafı ile ilçemizin ekonomik ve sosyal refahını artırmak için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürmekteyiz. Bu görevi yerine getirirken de Meslek Komitelerimizin büyük katkıları ile devraldığımız bayrağı daha yükseklere taşımanın sorumluluğu ile hareket etmekteyiz. Üyelerimizle aramızdaki iletişimin mimarı olan sizler sayesinde, mevcut sorunların tespiti ile hızlı ve optimal şekilde çözüme kavuşturulması öncelikli görevimizdir. Meslek Komite Üyelerimize; bu süreçte Odamıza ve bölgemize yarattıkları katma değer için teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıda; 60. yıl münasebetiyle gerçekleşen pasta kesiminin ardından, Odamızın üyelerine ve Çorlu'ya yönelik yaptığı hizmetler hakkında bilgiler verildi.

HABER GÖRSELLERİ