12 Nisan 2018
Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Odamıza Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci ve Ahmet Sarıkurt ile Belediye Meclis Üyeleri, 11 Nisan 2018 Çarşamba günü göreve yeni gelen Odamız Başkanları ve Meclis Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan, Meclis Başkanımız Erdim Noyan ve Meclis Üyelerimiz ziyarette hazır bulundular.

Çorlu’ya Yapılacak Her Olumlu Olayda Birlikte Hareket Etmemiz Gerekmektedir

Ziyarette konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan; “Seçimi kazanan Başkanları, Meclis Üyelerini ve Komite Üyelerini tebrik ederim. Seçim kazanmak bunu başarmak çok güzel bir duygudur ama bundan önemlisi bu başarıyı onurlu ve gururlu bir şekilde devam ettirmektir. Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Ticaret ve Sanayi Odaları, Esnaf Odaları, STK’lar bir olarak hareket ederek bulundukları bölgelere yatırımın artması ve daha da modernleşmesi için çaba sarf etmeleri gerekmektedir. Bu konuda hep birlikte hareket edeceğiz. Bizim yetmediğimiz yerde sizler yetişeceksiniz. Çorlu’ya yapılacak her olumlu olayda birlikte hareket etmemiz gerekmektedir” dedi.

Çorlu Birlikte Çok Daha Güçlü

Konuşmasında birlik ve beraberliğin öneminden bahseden Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Seçim sürecinden yeni çıktık. Göreve yeni başlamış bir ekibiz.  Dinamik, başarıya aç, çalışacak, hem personeli hem sizleri yoracak bir ekip var burada. Bundan sonraki süreçte sizlerin desteği bizler için çok önemli olacaktır. Yola çıkarken Çorlu birlikte çok daha güçlü dedik. Bunu söylerken sadece Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) değil, hükümeti, bürokratları, diğer kurum ve kuruluşların hepsinin birlikte çalışıp birşeyler başarması gerektiğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Hepimizin Ortak Paydası Çorlu’dur

Odamız Meclis Başkanı Erdim Noyan; “Yorucu bir seçim sürecinin akabinde bu kutsal ve onurlu göreve seçildik. Bu binanın yapılmasında emeği geçen ebediyete intikal edenleri rahmetle anıyor hayatta olanlara şükranlarımı sunuyorum. Hepimizin ortak paydası Çorlu’dur. Çorlu TSO’nun üyelerinin menfaatleri, sorunlarının giderilmesi esas olandır. Burada meydana gelebilecek bir aksama domino etkisi yaparak hem sanayicimizi hem de ticaretle uğraşan üyelerimizi sıkıntıya düşürebilir. Bizler sorunların çözümü ve onlara yeni fırsatlar oluşturabilmek için 4 yıllığına göreve geldik. Görev yapacağımız süre zarfında elimizden gelen tüm gayreti göstererek Çorlu ve Bölge için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” açıklamasında bulundu.

Ziyaret Odamız Hizmet Binası’nın önünde çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

HABER GÖRSELLERİ