Odamız Olarak Trakya Tanıtım Günlerinde Bölgemizin Tanıtımına Katkıda Bulunduk

20 Nisan 2018
Odamız Olarak Trakya Tanıtım Günlerinde  Bölgemizin Tanıtımına Katkıda Bulunduk

Trakya Tanıtım Günleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde ziyaretlerde bulunan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Perçin Bayındır, Meclis Başkan Yardımcısı Umut Güngör, Meclis Katip Üyesi İsmail Korkut, Yönetim Kurulu Üyeleri Haşim Yiğit ve Cem Tunalı  19 Nisan 2018 Perşembe günü TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu; “Yapacağınız Çalışmalar İle  Çorluya Faydalı Hizmetler Vereceğinize İnanıyorum”

Ziyarette; Çorlu’nun hızla gelişmekte olan sanayisinin olduğunu söyleyen TOBB Başkanı  M. Rifat Hisarcıklıoğlu “Göreve seçilen Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın (Çorlu TSO) genç ve dinamik kadrosu bölgenin gelişiminde etkin rol oynayacaktır. Yapacağınız çalışmalar ile  Çorluya faydalı hizmetler vereceğinize inanıyorum. Çorlu TSO’nun projelerini yakından takip edeceğim ve çalışmalarınızda şahsım olarak her zaman yanınızda olacağım. Yeni görevinizde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Önemli Olan Üyelerimiz Adına Güzel Hizmetler Ortaya Koyabilmektir”

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan da “Burada olmaktan çok büyük keyif alıyoruz. Seçim bitti. Bu dönemin sonunda seçimden daha yoğun bir tempo bizleri bekliyor. Önemli olan üyelerimiz adına güzel şeyler ortaya koyabilmek. Tüm mücadelemiz bunun üzerine olacak. Bugünkü ziyaretimiz çok keyifli geçti. Bugün oda ve borsa başkanlarımız beraberdik. Bütün odalarla bir birlik ve beraberlik mesajı da verildi. İnşallah hep birlikte de güzel projelere birlikte adım atarız diye ümit ediyorum” dedi.

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ Valilikleri ile Trakyalılar Vakfı tarafından bu yıl ilki düzenlenen "Trakya Tanıtım Günleri" nde 19 Nisan 2018 Perşembe günü Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, Edirne Valisi Günay Özdemir, Eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu,  CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri; Metin Akgün, Ayşe Doğan, Mustafa Yel, CHP Tekirdağ Milletvekilleri; Emre Köprülü, Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Trakyalılar Vakfı Genel Başkanı Gökhan Özgöç ile Belediye Başkanları, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve vatandaşlar yer aldı.

Bölgemizin doğal tarihi ve kültürel değerlerinin Ankara gibi büyük bir pazarda tanıtımının yapılması, bunun yanı sıra Ankara’da ikamet eden Trakyalıları buluşturması amaçlanan ve bu yıl birincisi gerçekleştirilen  “Trakya Tanıtım Günleri” etkinliği yoğun ilgi gördü. Trakya Bölgesine ait ürün ve değerlerin Ankaralılara ve diğer bölge insanları ile buluşturulması sağlandı. Odamız olarak  yer aldığımız  1. Trakya Tanıtım Günleri, 4 gün boyunca Atatürk Kültür Merkezi’nde açık olacak.

HABER GÖRSELLERİ
Odamız Olarak Trakya Tanıtım Günlerinde  Bölgemizin Tanıtımına Katkıda Bulunduk