Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek Odamıza Ziyarette Bulundu

20 Nisan 2018
Tekirdağ  Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek Odamıza Ziyarette Bulundu

Namık Kemal Üniversitesi  Rektörü  Prof. Dr. Osman Şimşek 20 Nisan 2018 Cuma günü  Odamıza  tebrik ziyaretinde bulundu.
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO)  Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi; Kaya Kumyol Yönetim Kurulu Üyeleri; Müslüm Kahraman, Mehmet Manav, Meclis Başkan Yardımcısı Faysal Çakmak ve Meclis Üyesi Mesut Küçük  hazır bulundu.
Çorlu Bölgesi'nde yer alan ticaret ve sanayi kuruluşları ile Namık Kemal Üniversitesi arasında ileriye yönelik yapılması planlanan projeler hakkında görüşülen ziyerette, üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde akademik bilgiyle sanayinin ortaklaşa yürütebileceği projeler ile ilgili istişarelerde bulunuldu. Göreve yeni gelen Oda Yöneticilerini tebrik ederek, başarılar diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; Üniversite bölgesinin hızla gelişmesi ve büyümesinin bölgemizi daha da ileriye taşıyacağını  ve üniversite-sanayi işbirliğinin bölgemizin gelişimi noktasında önem taşıdığını ifade etti.

HABER GÖRSELLERİ