20 Nisan 2018
MHP İl ve İlçe Teşkilatından Odamıza Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel, Çorlu İlçe Başkanı Barış Tırpan, il ve ilçe teşkilat üyeleri, 20 Nisan 2018 Cuma günü Odamıza ziyarette bulundu.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Hüseyin Ersoy ve Haluk Perçin Bayındır, Meclis Başkan Yardımcıları; Umut Güngör ve Faysal Çakmak ile Meclis Üyeleri ziyarette hazır bulundular.

Çorlu ve Bölgemiz İçin Çalışacağız

Ziyarette konuşan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Yeni devraldığımız bir süreçteyiz. Bu süre zarfında üyelerimiz adına yapılması gereken çok iş olduğunu gördük ve bunun neticesinde çalışmalarımıza başladık. Seçim dönemi tüm siyasi partilere hayırlı olsun. Bizler Siyasi Partiler, Belediyeler, STK’lar ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarıyla ortak hareket ederek Çorlu ve Bölgemiz için çalışacağız” dedi.

Gururlu ve Onurlu Görevi Üyelerimizden Aldığımız Güçle İcra Edeceğiz

Konuşmasında birliktelik mesajları veren Odamız Meclis Başkanı Erdim Noyan; “Yola çıkarken hep birlikte güçlü olacağımız ifade ettik. Devraldığımız bayrağı taşırken elimizden ne geliyorsa yapacağız. Üyelerimizden aldığımız güçle bu gururlu ve onurlu görevi icra edeceğiz” açıklamasında bulundu.

MHP Çorlu İlçe Başkanı Barış Tırpan ise Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile daima ortak hareket ederek bölge halkına faydalı projelere imza atmak istediklerini dile getirdi.

Sadece Seçim Dönemi Değil, Her Zaman Yanınızdayız

MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel; “Zorlu ve uzun süren bir seçim dönemi sonrası yeni göreviniz hayırlı olsun. Genç arkadaşlarımızın böyle görevlerde olmaları bizleri mutlu ediyor. Bizler sadece seçim dönemi değil, her zaman sizlerin yanındayız. Tekirdağ ve Bölgemizin kalkınması adına olarak ortak hareket ederek, var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

HABER GÖRSELLERİ