Odamız 5. Meslek Komitesi ve Üyelerimiz Türkiyenin Tek Yapı Fuarını Ziyaret Ettiler

10 Mayıs 2018

Odamız Meclis ve 5. Meslek Komite Üyesi Volkan Çelebi, Yönetim Kurulu ve 5. Meslek Komite Üyesi Cem Tunalı, 5. Meslek Komite Üyesi Ahmet Mert ve Üyelerimizden oluşan heyet 10 Mayıs 2018 Perşembe günü TÜYAP İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Yapı Fuarı’na iştirak ettiler.

Düzenlendiği ilk yıldan bu yana sektör profesyonellerinin verdikleri destek ve katkıyla yapı sektörünün  tüm bileşenlerini bir araya getiren, en büyük ve en önemli yapı malzemeleri fuarı olma özelliğini taşıyan Türk yapı sektörünün tek yapı fuarını ziyaret ederek ikili görüşmelerde bulunan Komite Üyelerimiz, stantları inceleyerek sektörel gelişmeler hakkında bilgiler aldılar.

HABER GÖRSELLERİ