KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı Proje Teklif Çağrısı Bilgilendirme Toplantısı

24 Mayıs 2018

24/05/2018

Odamız ile KOSGEB Tekirdağ Çorlu Müdürlüğü işbirliğinde “KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı Proje Teklif Çağrısı” bilgilendirme toplantısı 05.06.2018 Salı günü Odamız Batı Eğitim Salonunda gerçekleştirilecektir.

Söz konusu bilgilendirme toplantısına katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Bilgilendirme Toplantısı İçeriği:

Toplantı İçeriği: KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamındaki “2018/01 İllerde Rekabet Avantajına Sahip İmalat Sanayi Sektörlerinin ve Yazılım Sektörünün Rekabet Gücünün Geliştirilmesi” Proje teklif çağrısı 20 Nisan 2018 tarihinde KOSGEB KOBİ Zirvesi etkinliğinde ilan edilmiştir. Proje son başvuru tarihi 22 Haziran 2018 olup, KOBİGEL programı 2018/01 Proje Teklif Çağrısının iş-zaman planı hazırlanmasında işletmelerce yapılan hatalar konularında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir.

Detaylı bilgi için: www.kosgeb.gov.tr

Konuşmacı: KOBİ Uzman Yrd. Şule ALKIŞ

Yer:     Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

Saat:    14.00-16.00

Not: Bilgilendirme Toplantımız Ücretsizdir.

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir. (İrtibat: 0850 305 59 59)