6 Haziran 2018
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak´tan Odamıza İade-i Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Başkan Danışmanı Neşet Erdoğan 6 Haziran 2018 Çarşamba günü Odamıza iade-i ziyarette bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Kadir Albayrak, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Hüseyin Ersoy, Haluk Bayındır, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kaya Kumyol, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, Müslüm Kahraman, Zeynel Yurtseven, Cem Tunalı, Gönül İşbul, Mehmet Manav ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz tarafından karşılandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile ortak faaliyetler yürüterek Çorlu ve Bölge halkı için çalışacaklarını dile getirdi.

İade-i ziyarette bölge yatırımları ve projelerden bahseden Albayrak, görüş ve önerileri dinleyerek istişarelerde bulundu.

HABER GÖRSELLERİ